Veikkausvihje

Snookerin vuoden viimeinen ranking-turnaus Scottish Open on edennyt puolivälierävaiheeseen. Maailmanlistan ykkönen Judd Trump kohtaa perjantain iltaottelussa David Gilbertin, joka on ehdottomasti yllätysvalmis. Gilbertin huippukerroin 3.50 onkin syytä poimia talteen 888sportin valikoimista jo hyvissä ajoin ennen matsin alkua.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Scottish Open puolivälierävaiheessa

Huippusnookerin vuoden viimeinen iso turnaus Scottish Open lähestyy ratkaisuaan. Perjantaina Glasgow’ssa vuorossa ovat puolivälierät, lauantaina pelataan välierät ja sunnuntaina jäljellä on finaali.

Neljännen ensimmäisen kierroksen ottelut pelattiin paras seitsemästä, puolivälierissä nähdään paras yhdeksästä matseja, välierissä paras yhdestätoista ja sunnuntain finaalin voittoon vaaditaan yhdeksän erävoittoa eli formaatti on paras seitsemästätoista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS

Puolivälierät pelataan tähän tapaan perjantaina:

Klo 14:00 Mark Allen – Scott Donaldson
Klo 16:00 Ronnie O’Sullivan – Mark Selby
Klo 21:00 David Gilbert – Judd Trump
Klo 21:00 Jack Lisowski – Thepchaiya Un-Nooh

Veikkausvihje: Gilbert yllättää?

Puolivälierien mielenkiintoisin valinta vedonlyöntiin löytyy mielestämme maailman tämän hetkistä ykköstä Trumpia vastaan. Trump tippui yllättäen UK Championshipissä kolmannella kierroksella Nigel Bondia vastaan. Myöskään Glasgow’ssa Trump ei ole vaikuttanut mitenkään erityisen hyvävireiseltä. Snooker on toki aaltoliikettä usein myös maailman parhaille, joten pieni alavire on pitkän alkukauden päälle vain luonnollista.

Maailmanlistan kymppi Gilbert on erinomainen pelaaja, jolla alkaa myös olla jo reilusti kokemusta aivan huipulta. Isot voitot ovat kuitenkin kiertäneet miestä ja ansiokkaan uran “kruunu” uupuu edelleen. Gilbert on usein ollut isojen turnausten “ideapeluri” myös vedonlyöjille, mutta ainakin toistaiseksi suurvoitot ovat jääneet väliin. Finaalipaikkoja löytyy kuitenkin kolme viimeisen kalenterivuoden ajalta, joten lähellä lopullista läpimurtoa englantilaispeluri on.

Viikon esitysten perusteella Gilbert ei mitenkään voi olla kovin paljon perässä Trumpia lähdettäessä perjantain puolivälierään. Tottakai maailman ykkönen Trump on suosikki, kuten jokaisessa ottelussaan. Silti pitkälle päälle kolmen kertoimet Gilbertille vaikutta rankalta liioittelulta.

Tarjouksien helmi on 888sportin 3.50, olisimme yllättyneitä jos tämä kerroin kestää ottelun alkuun asti. Kannattaa siis toimia nopeasti. 

888 banneri talletusbonus 100€


Comments