Veikkausvihje

Teemu Pukki ja Norwich matkaavat lauantain valioliigakierroksella kovavireisen Leicesterin vieraaksi. Norwich on kaikesta huolimatta varsinkin matkapeleissään varsin matalamaalinen ryhmä, eikä Leicesterin hirmutahtikaan ikuisesti jatku. Nyt on oiva sauma iskeä vastapalloon ja napata talteen huippukohde maalimääristä. Alle 3.5 maalia nostetaan peleihin Zulabetin kovalla kertoimella 1.77.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Pukki kovavireisten Kettujen keskelle

Norwichin kausi vaikutti jo saavan käänteen parempaan, kun Canaries haki ensin vierasvoiton Evertonista Goodison Parkilta ja nappasi perään vähintäänkin ansaitun kotitasurin Arsenalia vastaan. Sitten perään tulivat kuitenkin jälleen tappiot Southamptonille ja Sheffield Unitedille, jotka ovat periaatteessa juuri Norwichin päävastustajia sarjassa.

Viikonloppuun lähdettäessä Norwichin ero putoamisviivaan on neljä pinnaa, mikä on alkukauteen nähden varsin kohtuullinen rako. Uskoa tuo varmasti myös se tosiseikka, että Canaries on parantanut peliään valtavasti viime viikkoina. Daniel Farkella on myös tällä hetkellä käytettävissään tervein valikoima runkopelaajaa pitkään aikaan, joten managerilla on jopa hieman vaihtoehtoja kokoonpanon suhteen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.22
6.60
12.00
1.22
6.60
13.00
1.22
6.75
13.00

Haaste on kuitenkin Norwichin kannalta jälleen kova. Leicester on sarjan kuumimpia joukkueita ja voittanut hurjat kahdeksan (8!) edellistä otteluaan Valioliigassa. Jos on vieraiden kokoonpano suht ehjä, vielä parempi on tilanne isäntien kannalta. Ainoastaan Matty James on riveistä sivussa.

Leicester on hurjan putkensa ansiosta noussut jo selkeäksi kakkoseksi sarjassa ohi jättiläisten kuten Manchester City. Jamie Vardy on ollut Kettujen ykköstuholainen ja johtaa ylivoimaisesti koko sarjan maalipörssiä kuudellatoista osumallaan. Silti vielä huomattavampaa on Leicesterin umpitiivis puolustuspeli. Ketut on päästänyt käsittämättömät kymmenen maalia kauden aikana. Esimerkiksi Norwichia vastaan samassa määrässä otteluita on tehty kolmekymmentäneljä osumaa.

Veikkausvihje: Odotettua vähämaalisempaa?

Vedonlyöntikertoimissa ottelu nähdään todella runsasmaaliseksi. Uskaltaisimme kuitenkin kyseenalaistaa tämän, sillä Leicesterin puolustus on täyttä betonia ja myös Norwich on tiivistänyt otteitaan selvästi. Viime viikkoina Norwich on vaikuttanut jopa melko kompaktilta joukkueelta, mitä olisi vielä alkukauden perusteella ollut vaikea uskoa.

Paras haku löytyy alle 3.5 maalista, joka sallii vielä kolme osumaa. Zulabet tarjoaa tälle kerrointa 1.77 ja kyllähän tässä väistämättä on kyseessä pitkässä juoksussa voittava pelikohde. 


Comments