Veikkausvihje

Leijonat kohtaa Ruotsin Venäjän EHT-turnauksen toisessa ottelussaan lauantaina aamupäivästä. Nähdyn perusteella on syytä jatkaa pelaamista Leijonia vastaan, Ruotsin huippukerroin 2.35 Olybetilla on pakkorasti viikonlopulle!

Ei vielä tiliä Olybetilla? Joulukuun ajan saat kauttamme 25€ täysin riskittömän ensivedon. Klikkaa etusi talteen alta!

Leijonat kovan paikan edessä

Venäjän EHT-turnaus alkoi Leijonien osalta odotetun nihkeästi. Alussa täysin jyrän alla ollut Suomi nosti loppua kohden hieman tasoaan ja toisaalta Tshekin kaikista suurin paine hellitti. Tuloksena oli nousu varsinaisella peliajalla tasoihin, mutta jatkoilla isäntäjoukkue Tshekki hoiti sitten homman kotiin.

Erityisesti Leijonien pääosin kokematon alakerta tuntui olevan kovan paineen alla pulassa. Kansainvälisten otteluiden selvästi kovempi tempo näkyi ajanpuutteena ja oma peli oli turhan paljon pelkkää selviytymistä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.58
4.20
2.35
2.75
4.10
2.16
2.75
4.00
2.16

Oman hankaluutensa Leijonille luo turnauksen ohjelma. Torstai-iltana Tshekissä pelannut joukkue matkustaa perjantaina Venäjälle, jossa tiedossa on ottelu jo todella aikaisin lauantaina. Turhaa aikaa ei siis jää kuvioita hioa välipäivänä.

Ruotsi pelasi Venäjällä jo torstaina ja saa siitä pientä etua. Tre Kronor myös aloitti turnauksen kentän puolella vakuuttavasti, kun turnauksen etukäteen selvästi vahvin joukkue Venäjä kaatui lopulta 4-3. Ruotsi johti ottelua jo 3-0, mutta Venäjän vääjäämätön hallinta teki matsista lopulta tiukan.

Veikkausvihje: Leijonille toinen tappio?

Suomi ja Ruotsi ovat materiaaliensa puolesta melko tasavahvoilla joukkueilla mukana Venäjän EHT-turnauksessa. Rankkaisimme kuitenkin Ruotsin hieman edelle ja avausottelut vain vahvistivat tätä näkemystä. Erot eivät ole isoja, mutta kyllä Ruotsi hieman potentiaalisemmalta vaikuttaa.

Ruotsia tukee tässä ottelussa myös selvästi ehjempi valmistautuminen, puhdas välipäivä verrattuna Leijonien matkustamiseen antaa nopeatempoisessa turnauksessa selvää etua. Myös ottelun erittäin aikainen alkamisaika tukee juuri tästä syystä Tre Kronoria. Valitettavasti Leijonien toinen tappio turnauksessa vaikuttaa todennäköiseltä.

Olybet tarjoaa Ruotsin voitosta aivan erinomaista kerrointa 2.35. Kohde on syytä ottaa viikonlopun peleihin välittömästi, kerroin tuskin kestää pelikansan painetta perjantaina ja lauantain mittaan.


Comments