Veikkausvihje

Suomen Nuoret Leijonat aloittavat Tapaninpäivänä urakkansa U20 MM-kisoissa Tshekissä. Avausmatsissa on vastassa heti toinen A-lohkon huippujoukkue Ruotsi. Ottelun lähtökohdat ovat erittäin tasaiset ja vedonlyöntikertoimetkin tältä osin kohdallaan. Matalista maalimääristä löytyy kuitenkin mukava pelikohde ennakolta vähämaaliseen matsiin. Schnellwetten tarjoilee lähes kaksi kertaa kolmesta osuvalle alle 5.5 maalille erinomaista kerrointa 1.75. Kertoimet ovat hieman tulleet alas, mutta tämä tarjous on ehdottomasti vielä pelattava.

Ei vielä tiliä Schnellwettenilla? Betsson Groupin tuore laatusivusto hemmottelee pelaajia kauttamme 50€ vedonlyöntibonuksella! Voit lukea lisää Schnellwetten-arvostelustamme tai ottaa suoraan hienon edun talteen klikkaamalla alta.

Veikkausvihjeet.com toivottaa lukijoilleen rauhallista joulun aikaa!

Nuoret Leijonat puolustaa mestaruutta

Viime vuoden U20 MM-kisat päättyivät Vancouverissa lopulta leijonajuhliin. Mestaruus oli jo kolmas edelliseen kuuteen vuoteen, joten Suomi on ehdottomasti yksi ikäluokan kärkimaita maailmassa. Tänäkin vuonna Nuorilla Leijonilla on täydet saumat vaikka mestaruuteen asti, mutta silti joukkue iskee tänäkin vuonna jälleen suurimpien suosikkien Kanadan ja USA:n takaa.

Asetelma sopii Suomelle loistavasti. Myös Ruotsi on etukäteen Suomen ohella yhdessä Venäjän kanssa kärkikaksikon kovimpia haastajia. Juniorkronorna on hieman Nuoria Leijonia nimekkäämpi joukkue paperilla, mutta erot eivät missään nimessä ole isoja.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.23
4.00
2.65
nordicbet logo
2.31
4.20
2.60
2.30
4.05
2.55
2.23
4.00
2.65
2.16
4.00
2.47
2.25
4.10
2.50
mr green logo
2.23
4.00
2.65

Suomen vahvuudet alakerrassa

Suomen joukkue tulee pääosin kotimaisesta Liigasta. Rapakon takaa tulleista kolmesta pelaajasta vain ykkössentteri Rasmus Kupari on etukäteen selkeä vahvistus. Kupari on erinomainen pelaaja tällekin tasolle, mutta samalla tilanne kertoo tämän vuoden joukkueesta kokonaisuutena. Tulivoimaa ei Nuorten Leijonien ryhmästä liikaa löydy.

Toisaalta maalivahti ja puolustus Suomella onkin sitten timanttisessa kunnossa. Kaikki lähtee ykkösvahti Justus Annusesta, joka on pelannut huiman alkukauden. Tälläkään kertaa Suomi tuskin ainakaan maalivahtipeliin kaatuu, kuuma veskari on muutenkin iso etu tiivistahtisessa turnauksesa.

Myös puolustus on vankkaa tekoa. Kapteeni Lassi Thomsonin ja Ville Heinolan johdolla alakerta on erittäin laadukas ja jämäkkä. Myös kiekollista taitoa löytyy enemmän kuin tarpeeksi.

Taitava Ruotsi kysymysmerkki

Ruotsi on etukäteen selvästi Suomea vaikeammin arvioitava joukkue. Joukkueen runko tulee Suomen tapaan kotimaan pääsarjasta SHL:sta. Vahvistuksia odotellaan edelleen myös rapakon takaa, joten lopullinen joukkue voi vielä muuttua.

Ruotsilla on mukana muutama todellinen superlupaus, kuten vasta varausikään tulevat Lucas Raymond sekä Alexander Holtz. Alakertaan jämäkkyyttä tuo Kuparin seurakaveri Tobias Björnfot sekä taitava Rasmus Sandin. Silti ykköspakki Adam Boqvistin puuttuminen verottaa todennäköisesti tehoja erityisesti ylivoimalla.

Ruotsilla on paljon huipputaitoa, mutta toisaalta valmistavien otteluiden perusteella myös tekemistä riittää vielä. Selkein tilanne Ruotsilla on Suomen tapaan alakerrassa, Tomas Monténin ryhmä pelasi varsinkin Helsingin maajoukkueturnauksessa marraskuussa varsin valmiin näköistä puolustuspeliä. Hyökkäysketjuilla saattaa puolestaan ottaa kisoissa hetken aikaa löytää yhteistä säveltä.

Veikkausvihje: Matalamaalinen avausmatsi?

Vedonlyöntikertoimissa Ruotsi on saatu hienoiseksi suosikiksi, mikä on perusteltua. Maalimäärissä sen sijaan mielestämme löytyy loistoluokan pelikohde.

Kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta yhdistettynä rajalliseen kiekolliseen huipputaitoon sekä jännittävään ja tärkeään turnauksen avausmatsiin on perinteisesti resepti vähämaaliselle ottelulle.

Schnellwetten tarjoaa alle 5.5 maalille mukavaa kerrointa 1.75, joka kannattaa ehdottomasti poimia Tapaninpäivän peleihin mukaan!

kohteet, kertoimet, vedonlyöntibonus


Comments