Veikkausvihje

Snookerin huipputurnaus The Masters jatkuu maanantaina kahdella ottelulla. Jälkimmäisessä ovat vastakkain Mark Allen ja David Gilbert. Allen kuuluu turnauksen kuumiin nimiin, kun taas Gilbertin rooli lienee jälleen olla sympaattinen haastaja. Allen nostetaan myös alkuviikon peleihin mukaan. Fastbet tarjoaa Allenin voitosta vähintään kahden freimin marginaalilla erinomaista kerrointa 1.91.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Allen semifinaali-putkessa

Maailmanlistan vitonen Mark Allen pelasi hyvän alkukauden, mutta onnistui jotenkin jäämään lähes kaikissa pelaamissaan turnauksissa välieriin. Saavutus ei missään nimessä ole huono, päinvastoin. Silti on yllättävää, ettei tasaista snookeria pelaava Allen onnistunut kertaakaan raivaamaan tietään turnausten loppuotteluun. Viime kaudella ranking-turnausvoittoja siunaantui kaksi, eikä kevään mittaankaan olisi isokaan yllätys jos Allen jonkun isomman turnauksen pystiä nostelisi.

Allen voitti Mastersin toissa kaudella ja se oli miehen ensimmäinen ns. Triple Crown suurturnauksen ykköstila. Mies on useina muinakin vuosina nähty Lontoossa vähintään puolivälierissä, joten Alexandra Palacen painekattila tuntuu Allenille sopivan. Yhden pöydän formaatti on melkoinen painepesä, jossa vuosien saatossa on murtunut moni kovakin tekijä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.56
-
2.40

https://twitter.com/WeAreWST/status/1216031307614097408

Gilbert hakee ensimmäistään

Pitkän linjan ammattilainen David Gilbert esiintyy ensimmäisen kerran tässä turnauksessa. Ranking ei ole aiemmin riittänyt, mutta nyt riittää helposti. Gilbert lähti joulutauolle maailmanlistan sijalta 11 ja korkeimmillaan mies oli syksyllä pykälän ylempänä. Ranking-turnausten voittoja ei ole vielä kertynyt plakkariin ensimmäistäkään, joskin lähellä on oltu.

Gilbert on viihdyttävä pelaaja ja ihan kelpo vireessäkin, mutta “Ally Pallyssa” eivät perinteisesti ole ensikertalaiset juhlineet. Lähes nelikymppisenä uransa parasta snookeria pelaavaa Gilbertiä ei myöskään ole koskaan tunnettu minään erityisenä voittajatyyppinä, joten kovat paineet ja kirkkaat valot voivat tälläkin kertaa olla liian kova haaste. Taitojen puolesta mikään ei Gilbertiä estäisi vaikka voittamasta koko turnausta.

Veikkausvihje

Me uskomme kokemuksen voimaan ja nostamme vihjeeksi Allenin vähintään kahden freimin voiton. Ja tokihan Allen kaksikosta on myös parempi pelaaja, siitä ei pääse mihinkään. Fastbetin kärkikerroin 1.91 kelpaa mainiosti alkuviikon peleihin mukaan.


Comments