Veikkausvihje

Maailman tämän hetken ykköspelaaja Judd Trump aloittaa snookerin suurturnauksen The Mastersin tiistaina ottelulla Shaun Murphyä vastaan. Hallitseva mestari Trump on varsin selkeä suosikki avausmatsiin, mielestämme myös kertoimiaan suurempi. Mobilebetin kova kerroin 2.02 vaihtoehdolle Trump -2.5 framea on kelpo valinta vedonlyöjille.

Ei vielä pelitiliä Mobilebetilla? Talleta 10€ ja saat muhkeat 50€ pelirahaa klikkaamalla tilin auki alta!

 

Trumpin valtakausi jatkuu?

Judd Trump aloitti marssinsa kohti snookerin maailman ykköspelaajan titteliä juuri tästä turnauksesta vuosi sitten. Komea turnausvoitto ja legenda Ronnie O’Sullivanin möyhentäminen finaalissa antoi sen verran rutkasti potkua, että kevään mittaan tuli vielä toinenkin ranking-turnausvoitto sekä kruununa myös maailmanmestaruus. Kun tämänkin kauden aikana isojen turnausten voittoja on ehtinyt kertyä jo kolme, maailman ykköspelaajasta ei tällä hetkellä ole epäselvyyttä.

Trump pelasi kuitenkin ennen joulua pari heikompaa ottelua, mikä osoitti että myös lajin ykkönen on haavoittuvainen. The Mastersin osalta Trump on myös selvästi kovemmassa kaavion yläosassa, mikä tekee voiton puolustamisen todella haastavaksi. Voittajakertoimissa Trump ei missään nimessä ole pelikelpoinen, mutta avausmatsissa parhaat valinnat löytyvät nimenomaan suosikin puolelta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.33
-
3.30
nordicbet logo
1.31
-
3.45
1.32
-
3.25

NAPPAA NORDICBETIN LIVEVETO JA OSALLISTU NHL-MATKAN ARVONTAAN!

Murphy ratsastaa auringonlaskuun?

Snookerhuipuksi nuorehkosta iästään (37v.) huolimatta ikuisuuden Main Tourilla viihtynyt Murphy vaikutti viime kauden perusteella olevan menneen talven lumia. Tälle kaudelle entinen maailmanlistan kolmonen on kaivanut hieman parempaa peli-ilmettä ja yksi ranking-voitto on alkukaudelta plakkarissa. Epätasaisuus on kuitenkin ollut silmiinpistävää, hyviä otteita on seurannut erittäin heikkoja esityksiä.

Murphy on julkisestikin kertonut satsanneensa snookeriin aiempaa vähemmän, mikä näkyy otteiden heilahteluissa. Parhaimmillaan “The Magician” pelaa edelleen huippuluokan snookeria, mutta peli ei tahdo kestää kasassa. Viidentoista vuoden takainen maailmanmestari on rankingissa tipahtanut jo sijalle 10, eikä viime aikaisten esitysten perusteella ainakaan nousua ole näköpiirissä.

Veikkausvihje

Trump on tästä kaksikosta niin paljon edellä, että suurelta tuntuva tasoituskin kelpaa mainiosti kupongille. Trump -2.5 vaatii sen, että Murphy ei voita yli kolmea freimiä. Mielestämme tämä on nykytilanteessa hieman todennäköisempi vaihtoehto, joten Mobilebetin huippukerroin 2.03 nostetaan vihjeeksi.


Comments