Veikkausvihje

Tottenham ja Middlesbrough kohtaavat jälleen FA Cupin merkeissä, tällä kertaa Lontoossa. Ottelun maaliodottama on todella matala ja siltä puolen löytyy myös loistava ideakohde vedonlyöntiin. Alle 2.5 maalia on melkoinen tykkikohde LeoVegasin kärkikertoimella 2.35.

Ei vielä tiliä? LeoVegas pisti bonuksensa uusiksi, nyt on tarjolla muikea 100% ilmaisveto 100€ asti! Klikkaa kova etu talteen alta.

Uusintaottelu Lontoossa

Joukkueet eivät saaneet selvää toisistaan Riverside Stadiumilla ja nyt jatkopaikasta pelataan uusintaottelun merkeissä. Kotijoukkue Middlesbrough oli avausosassa lähellä yllätystä, mutta Lucas Mouran tasoitus toisella jaksolla siirsi ratkaisua. Kotiotteluunsa Spurs lähtee entistäkin selvempänä suosikkina, mutta helpolla Middlesboroa ei kaadeta. Jonathan Woodgaten miehistö on vaikean alun jälkeen noussut mahtavaan vireeseen.

Isäntien manageri Jose Mourinho on aina arvostanut juuri FA Cupia korkealle. Tälläkin kaudella tämä kilpailu on Spursin ainoa mahdollisuus voittaa jotain, mikä näkyi jo avausosassa. Mourinho lähti käytännössä ykkösmiehistöllään avausmatsiin ja samaa on luvassa myös tiistaina. Kova ottelurumba saattaa pakottaa joihinkin muutoksiin, mutta vahvalla ryhmällä molemmat tiistaina pelaavat.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.23
5.75
14.00
1.22
5.65
11.75
nordicbet logo
1.25
5.95
12.50
1.23
5.75
14.00
1.23
5.75
14.00
1.26
5.85
11.50

NAPPAA NORDICBETIN LIVEVETO JA OSALLISTU NHL-MATKAN ARVONTAAN!

Kuka tekee maalit?

Suurin kysymys molemmilla puolilla liittyy tällä hetkellä maalintekoon. Harry Kanen ollessa loukkaantuneena Spursilta puuttuu mitat täyttävä ykköskärki. Tästä saatiin hyvä osoitus jälleen viikonvaihteessa Liverpoolia vastaan. 0-1 kotitappio tiesi sitä, että Tottenham on ottanut kuudesta viime ottelustaan ainoastaan yhden voiton ja kaksi tasuria.

Middlesbrough puolestaan on hienossa iskussa. Joukkue voitti neljä ottelua putkeen ennen viikonlopun Derby-tasuria. Erityisesti puolustuspeli on aivan eri näköistä kuin alkukaudesta ja joukkue oli lähellä pimentää myös Spursin täysin jo avausosassa. Ei Boroa Lontoossakaan helpolla yllätetä, varsinkin kun joukkue pelaa todella hienolla asenteella ottelusta toiseen.

Maalinteko on molemmille joukkueille ollut vaikeaa ja on sitä todennäköisesti myös tiistaina. Tähän perustuu myös ideamme vedonlyöntiin.

Veikkausvihje

Tottenham saanee jälleen pallonhallinnan itselleen, mutta huippupaikoiksi Spurs ei sitä juuri ole pystynyt muuttamaan. Boro taistelee kovalla asenteella ja yrittää iskeä yhden maalin vastaiskusta tai erikoistilanteesta. Alle 2.5 maalia onkin mahtava pelikohde LeoVegasin huippukertoimella 2.35.

leo promo


Comments