Veikkausvihje

Washington Capitals isännöi Carolina Hurricanesia ottelussa, jossa voi olla pientä yllätystä ilmassa. Hurricanes on löytänyt huippuvireen, kun taas Caps hieman yskii. Haetaan vierasvoitto peleihin Mr Greenin komealla kertoimella 2.88.

Ei vielä tiliä? Mr Green paransi bonustaan! Nyt saat ensimmäistä talletustasi vastaavan summan ilmaisvetona (voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!) 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta.

Metropolitanin jäsentenvälinen

Tämä(kin) ottelu on erittäin tärkeä varsinkin vieraaksi saapuvalle Carolina Hurricanesille. Canes on huipputasaisessa Metropolitan-divisioonassa tällä hetkellä pudotuspelipaikassa kiinni, mutta takaa tulee Philadelphia Flyersin ja Columbus Blue Jacketsin kaltaisia laatunippuja. Playoff-paikkaan vaadittaneenkin tänä vuonna ennätyksellisen kovat pisteet.

Capitals puolestaan johtaa divisioonaa ja samalla koko Itäistä Konferenssia yhdessä Boston Bruinsin kanssa. Parhaimmillaan pysäyttämätöntä lätkää pelaava Caps on kuitenkin viime otteluissaan ollut jopa huono. Edellisen ottelun kotitappio surkealle New Jersey Devilsille oli erittäin heikko esitys. Myös joukkueen ykköstähti Alex Ovechkin on viime ottelut ollut pimennossa. Painavaa kiekkoa pelaavalle Capitalsille All Star-tauko tuleekin juuri sopivaan saumaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
2.15
4.20
2.88
2.15
4.25
2.85
nordicbet logo
2.15
4.30
2.85

NAPPAA NORDICBETIN LIVEVETO JA OSALLISTU NHL-MATKAN ARVONTAAN!

Canes parantanut

Vierasjoukkue Hurricanes selätti orastavan alakulon komeasti. Joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan ja erityisesti puolustuspeli on ollut todella vahvaa. Suomalaispelaajista Teuvo Teräväinen katkaisi pisteettömän putkensa komeasti edellismatsissa ja joukkueen pisteykkönen pelaakin todella hienoa kautta. Myös maalivahtipeliin on saatu jälleen tolkkua, kun kokenut Petr Mrazekille on alkanut heikomman jakson jälkeen taas koppi tarttua.

Hurricanes on hallinnut joukkueiden keskinäisiä otteluita tällä kaudella voittamalla kaksi kolmesta pelatusta matsista. Kolmessa ottelussa Canes on tehnyt myös peräti kaksitoista maalia, joten Capitals tuntuu vastustajana sopivan Hurricanesille mainiosti. Ylipäänsä Hurricanesin hyökkäyspeli on tällä hetkellä niin hyvin uomissaan, että maalipaikkoja syntyy lähes solkenaan. Jos puolustus pitää viime otteluiden tapaa, Hurricanesilla on jälleen erinomainen sauma yllättää.

Veikkausvihje

Capitals on pieni suosikki, mutta ero ei ole iso. Huippuvireinen Hurricanes ansaitsee pelimerkit puolelleen Mr Greenin huippukertoimella 2.88.


Comments