Veikkausvihje

Fulham ja Middlesbrough käynnistävät Championshipin uuden pelikierroksen perjantaina Craven Cottagella. Fulham on joukkueista laadukkaampi, mutta Boro on todella hyvässä lyönnissä. Vieraat ottavat vähintään pisteen matkaansa useammin kuin kerran kahdesta, joten 888sportin huippukerroin 1.98 vieraiden puolen maalin tasoitukselle on mainio haku alkavalle viikonlopulle.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Ailahteleva Fulham vastaan kovavireinen Boro

Championshipin pelikierros numero 28 alkaa erittäin mielenkiintoisella matsilla. Fulham on yksi sarjan nousijasuosikkeja, mutta otteet ovat ailahdelleet kauden mittaan rajusti. Toisaalta sijoitus on silti mukavasti nousukarsintaviivan paremmalla puolella, joten isompaa hätää ei ole. Toisaalta Mökkiläisten toiveet suorasta noususta eivät nähdyillä otteilla ole realistisia.

Kenties vielä mielenkiintoisempi joukkueista on kuitenkin vierailija Middlesbrough. Boro on pelannut mahtavan vuodenvaihteen, mihin mahtuu muun muassa voitot sarjakärki West Bromwichista sekä Prestonista ja miehekäs esitys Tottenhamia vastaan FA Cupissa. Lopulta Spurs oli vahvempi maalin erolla, mutta mitään hävettävää tuokaan ottelu ei Borolle tuonut.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.88
3.45
4.00
1.90
3.50
4.15
1.90
3.55
4.25
1.91
3.50
4.20
1.87
3.60
4.45
1.91
3.55
4.15
1.88
3.60
4.00

HYÖDYNNÄ MYÖS NETBETIN 10€ ILMAISVETO KERRAN VIIKOSSA!

 Vieraiden hyvä putki jatkuu?

Middlesbrough on ennen perjantain ottelua napannut hurjat kolmetoista pinnaa viidestä edellisestä ottelusta. Viikon cup-ottelu Tottenhamia vastaan ei tässä matsissa tilannetta auta, mutta Boro kuitenkin myös kierrätti tuossa ottelussa melko reilusti. Avainmiehistä ainakin Marcus Tavernier, Harry Coulson sekä Patrick Roberts palannevat avaukseen perjantaina.

Fulham puolestaan menetti viime viikonloppuna sarjan kovimman maalintekijän Aleksandar Mitrovicin nilkkavamman vuoksi sairastuvalle. Mitrovicin poissaolo ei ainakaan auta viime aikoina tasurikoneena tutuksi tulleen Fulhamin mahdollisuuksia. Muuten Scott Parkerin miehistö on lähes täysin terve.

Veikkausvihje

Mielestämme Fulham on etukäteen saatu liian suureksi suosikiksi kertoimien valossa. Middlesbrough on kovassa lyönnissä, eikä tule helpolla maataan myymään myöskään perjantaina Lontoossa. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin vieraiden puolelta.

Houkuttelevimmat vaihtoehdot löytyvät vieraiden tasoituksellisista kohteista. Puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen jo tasurillakin, joten 888sportin huippukerroin 1.98 nostetaan vihjeeksi jo hyvissä ajoin.


Comments