Veikkausvihje

HPK ja TPS iskevät yhteen Hämeenlinnan Rinkelinmäellä perjantaina. Hallitseva mestari HPK on tottakai ottelun suosikki, mutta hurjasti otteitaan parantanut TPS omaa silti kertoimiaan isommin sauman yllätykseen. Haetaan kunnon pottia Mr Greenin huimalla tarjouksella 4.20.

Ei vielä tiliä? Mr Green paransi bonustaan! Nyt saat ensimmäistä talletustasi vastaavan summan ilmaisvetona (voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!) 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta.

Iso ottelu Rinkelinmäellä

Hallitseva liigamestari HPK on pelannut juuri sellaisen kauden tähän asti, kuin mitä ennen sesonkia odotettiinkin. Menetykset materiaalissa näkyvät Rinkelinmäen Ritarien otteissa, mutta ylipäänsä Antti Pennasen miehistö pelaa jälleen laadukasta kiekkoa. Selkeä pelitapa antaa hyvää nojaa myös vaikeampina aikoina, tämä onkin yksi selkeä syy sille miksi Kerho tänäkin vuonna metsästää suoraa pudotuspelipaikkaa.

Myös TPS on viime ajat ollut hyvässä vedossa. Marko Virtanen sai perinneseuran kurssia käännettyä ihan merkittävästi, eikä pudotuspelipaikkakaan ole missään nimessä vielä tavoittamattomissa. TPS on huomattavasti kovemmassa vedossa kuin muut alimman playoff-viivan tuntumassa taistelevat joukkueet Ässät, SaiPa tai Pelicans.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.65
4.60
4.20
1.67
4.35
4.10
1.66
4.35
4.10
1.62
4.65
3.95
1.64
4.20
3.95
1.70
4.65
3.85

NAPPAA NORDICBETIN LIVEVETO JA OSALLISTU NHL-MATKAN ARVONTAAN!

TPS:llä yllätyssauma myös perjantaina?

Vuodenvaihteen Spengler Cup tuntui myös tekevän hyvää TPS:lle. Fyysisesti turnaus oli raskas, mutta henkisesti tuokin reissu taisi jotain solmuja aukaista. Viime kierroksilla kaukalossa on nähty erittäin taisteleva ja hyvähenkinen TPS. Tästä saatiin hyvä osoitus myös keskiviikkona, kun joukkue nousi melkoisesta ahdingosta lopulta kolmen pisteen voittoon Vaasassa.

HPK on kaksikon keskinäisiä otteluita viime vuosina hallinnut. Viime kevään pudotuspelien kuuma puolivälieräsarja oli niin ikään vahvasti Kerho-merkkinen. HPK on myös sarjan parhaita kotijoukkueita ja voittanut seitsemän edellistä otteluaan Rinkelinmäellä. Voiko TPS:llä olla mitään saumoja perjantaina? Mielestämme voi. Materiaaliltaan turkulaiset eivät tässä vertailussa kalpene ja vierasvoitot ovat nyt alla Sportista ja Tapparasta.

Veikkausvihje

Ei TPS ihan kertoimien veroinen altavastaaja Hämeenlinnassa ole. Mr Green tarjoaa Tepsin voitosta mojovaa kerrointa 4.20, joka kelpaa mainiosti perjantain pelikupongille mukaan.


Comments