Veikkausvihje

UFC:n supertähti Conor McGregor palaa tositoimiin sunnuntaiaamuna UFC 246 tapahtuman pääottelussa Donald Cerronea vastaan. Tällä kertaa vastuskin on McGregorin kannalta kohdallaan, veteraaniottelija “Cowboy” Cerrone tuskin pystyy pitkään vastaan laittamaan. McGregorin voitto avauserässä on erinomainen pelikohde 888sportin kovalla kertoimella 2.75.

Huom! Uusille asiakkaille on tarjolla myös huimia korotettuja kertoimia. Niistä saat lisätietoa alempaa.

“Normaalin” uuden asiakkaan bonuksen (100% -> 100€) saat haltuusi klikkaamalla alta.

McGregorin paluu!

McGregorin paluu häkkiin Las Vegasissa varhain sunnuntaina on yksi vuoden puheenaiheita UFC-maailmassa. Irlannin paha poika on nyt ollut sivussa tositoimista reilut 15 kuukautta, otsikoissa The Notorious on silti toki viihtynyt melko säännöllisesti.

McGregor kärsi edellismatsissaan tappion Khabib Nurmagomedoville. Nyt vastus on kuitenkin aivan toista luokkaa. Oikeastaan ainoa kysymysmerkki McGregorin nopean voiton osalta on pitkä tauko ottelemisesta.

Donald “Cowboy” Cerrone ratsastaa auringonlaskuun ihan kelpo UFC-uran jälkimainingeissa. Peräti 49 kertaa häkissä nähty entinen potkunyrkkeilijä on historian eniten voittoja (36) napannut ottelija. Toisaalta miehen heikkoudet on myös käytetty hyväkseen useaan kertaan, tappioitakin on jo kolmetoista.

888sportilta superkertoimet matsiin!

888sport on vahvasti mukana McGregorin paluussa. Ison ottelun kunniaksi tarjolla on myös melkoista herkkua kertoimien puolesta. Tarjous on voimassa vain uusille suomalaisille asiakkaille ja toimii näin:

  1. Avaa uusi 888sport pelitili alla olevasta linkistä
  2. Tee talletus (min. 10€) kampanjakoodilla: 888ODDS
  3. Valitse pelikupongille joko McGregorin tai Cerronen voitto
  4. Tehostettu kerroin näkyy kupongilla
  5. Enimmäispanos per tehostettu kerroin on 5€
  6. Ilmaisvetojen panokset eivät sisälly palautuksiin

OTA TEHOSTETTU KERROIN TALTEEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Veikkausvihje

Kaksi edellistä matsiaan Cerrone on hävinnyt mennen tullen. Syyskuussa Justin Gaethje iski Cowboylta valot pois avauserässä, eikä sitä edellinen matsi kesäkuussa sujunut sen paremmin. Nyt vastus kovenee entisestään, joten kovin korkein odotuksin Cerrone ei tähän otteluun pääse. Miehet ovat myös hyvin tuttuja ottelijoita, joten mitään yllätyselementtiä tuskin kummallakaan on. Perustaso ratkaisee ja se on todella selvästi McGregorin puolella.


Comments