Veikkausvihje

Serie A:n klassikkomatsi Napoli-Juventus kruunaa hienon futisviikonlopun sunnuntaina. Juve on siinä määrin hurjassa iskussa, että keskinkertaisuuteen vajonnut Napoli tuskin pystyy Cristiano Ronaldoa ja kumppaneita pysäyttämään. Fastbetin kärkikerroin 2.10 on aivan riittävä tarjous myös vedonlyöntiin.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Vanha Rouva mestaruustahdissa

Serie A:n kärkitaistelu on ollut mielenkiintoisempi kuin vuosiin, sillä Juventus on pitkästä aikaa antanut muillekin mahdollisuuden tavoitella mestaruutta. Inter Milan ja Lazio ovatkin ilmoittautuneet vahvasti mukaan taistoon sarjamestaruudesta. Silti juuri Juventus on ollut joukkueista se, joka on tullut uuteen vuoteen kaikista parhaiten. Viidestä ottelusta on kertynyt yhtä monta voittoa, viisitoista tehtyä maalia ja vain kolme päästettyä osumaa.

Aiempina vuosina Napoli-Juventus on usein ollut kärkipään iso ottelu, jossa haetaan askelmerkkejä kevään mestaruustaistoon. Nyt Napoli on kuitenkin valahtanut pahasti ja Partenopein kunnian ajat vaikuttavatkin olevan takana. Varsinkin kärkipään joukkueita vastaan Napoli on ollut tällä kaudella suorastaan surkea.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.50
3.75
2.10
3.37
3.68
2.08
3.40
3.60
2.05
3.55
3.60
2.04
3.50
3.55
2.02

Sarrin opit perille

Juventukselta kesti hetken tottua uuden managerin Maurizio Sarrin ideologiaan. Juuri Napolissa hienosti menestynyt Sarri on tuonut koko Juventukseen raikkaan tuulahduksen, jolla tavoitellaan menestystä Serie A:n lisäksi myös Mestarien liigassa. Ronaldon paluu huippuvireeseen on myös ollut yksi tärkeä tekijä Juventuksen parantuneessa vireessä. CR7 aloitti kauden kehnosti, mutta nyttemmin tulosta on alkanut tulla kovaan tahtiin.

Siinä missä Juve on ollut erinomainen myös vieraissa, Napoli on yskinyt pahemman kerran kotiotteluissaan. Neljä viimeistä matsia Stadio San Paololla on päättynyt tappioon ja ylipäänsä Napoli on voittanut vain yhden ainoan kerran edellisestä kahdestatoista sarjapelistään.

https://twitter.com/juventusfc/status/1221048893208768517

Veikkausvihje

Napolista tuskin on tällä hetkellä Juventusta pysäyttämään. Vanha Rouva nousee vieraissakin karvan yli 50% suosikiksi ottelun voittoon, joten Fastbetin kärkikerroin 2.10 kelpaa mainiosti pyhän peleihin mukaan.


Comments