Veikkausvihje

Pelicans ja Lukko kohtaavat lauantain jälkimmäisessä Tallinnan liigaottelussa. Ei tasoero neutraalissa kaukalossa ihan kertoimien veroinen ole, joten haetaan kunnon yllätystä Pelicansin voitolla. Betwayn tykkikerroin 4.50 on ohittamaton tarjous.

Ei vielä tiliä? Yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista Betway tarjoaa kauttamme hyvän 100% ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta!

Iltatanssit Tondiraballa

Liiga rantautuu tänäkin vuonna Tallinnaan. Tällä kertaa pelataan yhden päivän aikana kaksi ottelua, mikä lienee jonkin sortin ennätys. SaiPa ja Ilves iskevät yhteen iltapäivästä ja illalla Tondiraba Areenan jään valtaavat Pelicans ja Lukko. Markkinointihenkisyydestä huolimatta ottelussa tärkeintä joukkueille on tarjolla olevat sarjapisteet, jotka molemmilla olisivat erittäin tärkeitä.

Lukko on vedonlyöntikertoimissa asetettu jättimäiseksi suosikiksi otteluun. Tämä on sinänsä täysin ymmärrettävää, sillä joukkue on yhdessä KooKoo:n kanssa ollut koko sarjan alkuvuoden ylivoimaisesti paras nippu. Viimeksi Lukko kaatoi kotonaan HPK:n 2-0 ottelussa, joka oli kuin läpileikkaus Lukon viimeiseen kuukauteen. Puolustus on timanttia ja laadukas hyökkäyskalusto tekee paikoista tarvittavat maalit.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.50
4.30
1.65
nordicbet logo
4.30
4.60
1.70
4.25
4.50
1.71
4.10
4.35
1.68
mr green logo
4.10
4.35
1.68

Onko Pelicansilla mitään saumaa?

Haastajan asemasta matsiin lähtevä Pelicans on täysin toista maata. Ensinnäkään materiaali ei toki riitä vertailussa raumalaisiin, mutta myös pelillisesti pussinokat ovat pahasti perässä. Tuoreen valmentajansa Jesse Wellingin johdolla Pelicans on ollut kuriton joukkue, jolle ei tunnu olevan ihan selvää mitä valmentaja haluaa. Pieni valonpilkahdus nähtiin kuitenkin edellisessä ottelussa Tampereella, kun Pelicans kävi ryöstämässä Tapparalta pinnat numeroin 3-0.

Millä keinoin Pelicans sitten voisi tempun toistaa myös Tallinassa? Ensinnäkin joukkueen helmasynti, turha jäähyily, on saatava minimiin. Puolustuksessa on löydyttävä samaa työmoraalia ja nöyryyttä, kuin Tampereella. Rahkeet eivät riitä kiekotteluun paineen alta pois, joten lätkää pois yksinkertaisesti. Lisäksi maalivahti Atte Tolvasen on venyttävä muutamaan huipputorjuntaan perushyvän illan lisäksi. Juhamatti Aaltosen johdolla hyökkäyksen kärkimiesten on myös jatkettava tehoiluaan, vaikkapa sitten ylivoimalla.

https://twitter.com/PelicansFi/status/1220969121061404672

Veikkausvihje

Laadukkaampi Lukko on suosikki, mutta yksittäinen ottelu neutraalissa kaukalossa tasaa puntteja kummasti. Pelicans sai myös varmasti virtaa Tappara-voitosta ja pieni irtiotto lahden taakse voi vapauttaa joukkueen peliä entisestään. Eivät tasoerot missään nimessä niin suuret tässä ole, kuin mitä kertoimet väittävät.

Peleihin nostetaan siis Pelicansin yllätysvoitto Betwayn muhkealla kertoimella 4.50.


Comments