Veikkausvihje

Shrewsbury haastaa Liverpoolin sunnuntain viimeisessä FA Cupin matsissa. Pool on tottakai jättimäinen suosikki, mutta Shrewsbury on parempi joukkue kuin suuri yleisö arvaakaan. Ideavihjeemme on Poolin voitto yhdistettynä molempien joukkueiden onnistumiseen maalinteossa. Mr Green tarjoaa tälle mahtavaa kerrointa 3.10.

Ei vielä tiliä? Mr Green paransi bonustaan! Nyt saat ensimmäistä talletustasi vastaavan summan ilmaisvetona (voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!) 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta.

Liverpool vierailee New Meadow’lla

FA Cup on pienemmille seuroille hieno tilaisuus kohdata saarivaltakunnan jättiläisiä ja mitata tasoaan parhaita vastaan. Tänä viikonloppuna mahdollisuus koittaa muun muassa Ykkösliigan Shrewsburylle, joka saa kotoiselle New Meadow -stadionilleen vieraaksi suuren ja mahtavan Liverpoolin.

Shrewsburyn suurimmat saavutukset osuvat 1970-80 lukujen taitteeseen, eikä seura silloinkaan kovin korkealle yltänyt. Cupissa joukkue on silloin tällöin väläytellyt myös viime vuosina ja nämä ottelut ovat tälläkin kaudella koko seuran kohokohta. Edelliskierroksella kaatui Championshipin laatujoukkue Bristol City, joten mistään pilipali-ryhmästä ei Shrewsburyn kohdalla puhuta, vaikka kausi Ykkösliigassa onkin ollut melko vaikea.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
6.40
5.00
1.43
6.60
5.30
1.43
6.40
5.00
1.43
6.40
5.00
1.36

https://twitter.com/shrewsweb/status/1220776624066613249

Liverpool niukasti jatkoon?

Shrewsbury pelasi viime viikonloppuna hienon tasurin Ykkösliigassa Fleetwoodia vastaan. Voittoa ei tullut vieläkään, mutta 2-2 tasuri antaa varmasti uskoa tulevaan. Shrewsburyn selkeä vahvuus on ollut tiivis puolustuspeli, mutta maaleja Sam Rickettsin miehistö kaipaisi lisää. Entisen huippulupauksen Josh Laurentin osuminen kahdesti cupissa tähän asti on varmasti mieluinen asia myös managerille.

Liverpool on jo Valioliigan mestaruuden käytännössä varmistanut. FA Cupin osalta Jürgen Kloppin rekordi ei kuitenkaan ole kummoinen. Mestarien liigan pudotuspelien lähestyessä tämä kilpailu tuskin on erityisen korkealla managerin listalla tälläkään kaudella. Kierrätystä on siis jälleen luvassa reilumminkin, mutta kyllähän Reds silti aivan ylivertaisen nipun saa kasaan. Aiemmat cupin ottelut ovat kuitenkin osoittaneet, että Kloppin “kakkosketju” on ehdottomasti haavoitettavissa.

Veikkausvihje

Liverpool on tästä kaksikosta omaa luokkaansa ja todennäköisesti myös jatkopaikan nappaa. Ei Shrewsburyn ainakin yksi tehty maali silti mikään isokaan ihme olisi. Nämä yhdistämällä saadaan myös mainio pelikohde, jolle Mr Green tarjoaa erinomaista kerrointa 3.10.


Comments