Veikkausvihje

Bournemouth ja Arsenal päättävät FA Cupin pelikierroksen maanantaina Vitality Stadiumilla. Ottelu on etukäteen kertoimiaan tasaisempi, ei Arsenal tässä mikään suursuosikki ole. Uusintaottelu ei yllättäisi yhtään ja tasapeli tarjoaa myös parhaan vaihtoehdon vedonlyöjille. Expektin kärkikerroin 3.75 on mainio haku maanantaille.

Ei vielä tiliä Expektillä? Avaa peli 50€ vedonlyöntibonuksella klikkaamalla tili auki alta!

Voitokkaat vastakkain

Äkkiseltään voisi kuvitella, että Bournemouth olisi vieraissakin juuri sopiva suupala Mikel Artetan johdolla uutta nousua hakevalle Arsenalille. Näinhän asia ei kuitenkaan ole, sillä Cherries on ehdottomasti “tauluaan parempi” joukkue. Bournemouth katkaisi vihdoin myös tappioputkensa viikolla, kun Brighton kaatui kotinurmella 3-1. Tulos oli taatusti manageri Eddie Howelle iso helpotus, sillä putoamistaisteluun ajautunut joukkue tarvitsee jatkossa jokaisen mahdollisen pisteen. Ei Cherries silti FA Cupiinkaan häviämään lähde. Perinteikäs kilpailu on sarjasopimuksen uusimisen ohella vielä yksi mahdollisuus saavuttaa jotain tällä kaudella.

Maalinteko on ollut Bournemouthille tervanjuontia tällä kaudella. Howe ottikin varmasti ilolla vastaan Brighton-ottelussa kolmen maalin lisäksi myös sen, että vaikkapa Callum Wilson osui vihdoin tolppien väliin. Wilson on ollut tällä kaudella Bournemouthin ruumillistuma, maaleja ei vain synny vaikka paikkoja tarjottaisiinkin. Koko joukkueen onnistuminen voi hyvinkin ruokkia lisää onnistumisia myös maanantain isoon cup-otteluun.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.12
3.75
1.85
nordicbet logo
4.15
3.70
1.87
mr green logo
4.20
3.65
1.85
4.05
3.60
1.83

https://twitter.com/afcbournemouth/status/1221139675211091968

Artetan Gunners parantaa

Alku oli Artetalle hankala, mutta nyttemmin Arsenal on pelannut ihan kelpo futista. Gunners ei ole hävinnyt kuin yhden kahdeksasta edellisestä ottelustaan ja viikolla joukkue pelasi arvokkaan vierastasapelin Chelseaa vastaan. 2-2 numeroihin päättynyt ottelu kuitenkin jälleen myös alleviivasi Arsenalin ongelmia, oma maali ei pysy puhtaana sitten millään. Stamford Bridgellä tehtävää hankaloitti toki myös toppari David Luizin ulosajo alle puolen tunnin kohdalla.

Vedonlyöntikertoimissa Arsenal on kuitenkin mielestämme selvästi yliarvostettu maanantain otteluun. Markkinat ovat spekuloineet Bournemouthin mahdollisella rajummallakin kokoonpanon kierrätyksellä, mutta yhtä lailla tämä koskee Arsenalia. Arteta varmasti antaa jälleen cupissa peliaikaa sarjassa vähemmän pelaaville, mikä tasoittaa puntteja entisestään.

Veikkausvihje

Odotuksia tasaisempi ottelu lienee siis luvassa. Uusintamatsi Emiratesilla ei yllättäisi lainkaan ja tasurin puolelta löytyvät myös parhaat kohteet vedonlyöjille. Expektin kärkikerroin 3.75 on ehdottomasti pelin arvoinen kohde maanantaille.


Comments