Veikkausvihje

Tampereen Hakametsässä pelataan perjantaina Liigan huippumatsi, kun Kärpät saapuu testaamaan Tapparan vireen. Molemmat kärsivät hieman Ruotsin EHT-turnauksesta, mutta siltä osin puntit menevät mielestämme tasan. Huippuvireinen Kärpät on tällä hetkellä niin kovassa liidossa, että Betwayn kärkikerroin 2.50 kelpaa mainiosti myös vedonlyöntikupongille mukaan.

Ei vielä tiliä? Yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista Betway tarjoaa kauttamme hyvän 100% ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta!

Kärkimatsi Hakametsässä

Paljon hienompaa perjantai-illan ottelua ei tässä kohdin voisi toivoa. Kärpät on kymmenen pistettä karussa Liigan keulilla, Tappara kakkosena vain pari pinnaa laajaa ja laadukasta haastajajoukkoa edellä. Väistämättä ottelussa haetaan jo ainakin hieman myös henkisiä asetelmia keväälle. Ei olisi isokaan ihme jos nämä kaksi joukkuetta kohtaisivat pudotuspelisarjan merkeissä kevään playoffeissa.

Ruotsin EHT-turnaus rokottaa molempia joukkueita. Tappara menettää turnaukseen tulikuuman hyökkääjän Jere Karjalaisen ja puolustaja Veli-Matti Vittasmäen. Kun vielä alunperin turneeseen valittu Valtteri Kemiläinen on loukkaantuneena sivussa, kirvesrintojen kokoonpano on pienimuotoinen arvoitus perjantaille. Kristian Kuusela ja Patrik Virta ovat jo harjoitelleet tällä viikolla joukkueen kanssa ja varsinkin Kuuselan paluu olisi tottakai iso asia. Kapellimestarin poissaollessa erityisesti Tapparan ylivoima on ollut todella vaisua.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.55
3.75
2.50
2.55
4.00
2.38
2.55
4.00
2.38

Kärpät puolestaan menettää maajoukkueisiin ulkomaalaiskaartiaan sekä nuoren puolustajan Topi Niemelän. Isoin puute on puolustaja Jakub Krejcik, myös Michal Kristof ja Patrik Rybar ovat edustustehtävissä. Kärppien onneksi toinen avainpuolustaja Shaun Heshka selvisi lähes säikähdyksellä ikävännäköisestä tilanteesta viime viikolla ja pelasi jo keskiviikkona Pelicansia vastaan. Kärpät hankki myös puolustaja Miihkali Tepon takalinjoilleen kevättä silmällä pitäen.

Kärpät suosikkina otteluun

Vedonlyöntimarkkinoilla ottelu on saatu täysin tasaiseksi. Mielestämme parempivireinen Kärpät kuitenkin pienen suosikkiaseman perjantaille ansaitsee. Tappara on pelannut melkoisen nihkeitä matseja jo pidemmän aikaan, kun taas Kärpät etenee höyryjunan lailla. Vierailla on myös Juho Lammikon ja Jesse Puljujärven myötä huomattavasti kuumempia kärkiyksilöitä. Kuuselan paluu tekisi Tapparalle hyvää, mutta Kemiläisen ja Karjalaisen poissaolo ei voi olla näkymättä.

https://twitter.com/OulunKarpatFi/status/1225158963613794304

Tappara ei vielä tällä viikolla ole pelannut. Kärpät puolestaan kävi murskaamassa Pelicansin Lahdessa keskiviikkona rumin lukemin 8-1. Siinä missä Tapparan ylivoima on ollut todella nuhaista, Kärppien pakkopeli on tällä hetkellä lähes pysäyttämätöntä. Tiukassa kärkiottelussa erot voivat hyvinkin löytyä juuri erikoistilannepelaamisesta.

Veikkausvihje

Kärppien kärkikerroin 2.50 nostetaan peleihin Betwayn listoilta.

ranskan avoin vihjeet


Comments