Veikkausvihje

Lauantain Vakio 1 tarjoilee huiman bonuskierroksen, kun 13 oikein voittoluokkaan lisätään 200 000€. Kokonaispotti nousee näin jopa puoleen miljoonaan euroon, joten nyt kannattaa jättää rivit sisään. Kohteina on Valioliigan, Championshipin ja Ykkösliigan otteluita.

Vertailukertoimet on poimittu Betwayn sivustolta. 

Vakio 1 – 8.2.2020

1 Brighton – Watford (Betwayn kertoimet: 2.10 – 3.30 – 3.50)

Avauskohde on rivissä ainoa, joka tulee Valioliigasta. Watford on tehnyt vahvaa nousua, mutta peli on edelleen kaukana valmiista. Brighton puolestaan on pelannut ihan kelvollisesti, mutta tulosta ei vaan tunnu tulevan.

Peliprosenttien valossa kohde on lähes oikein merkattu, Brighton on karvan ylipelattu. “Lokit” on kuitenkin joukkueista laadukkaampi ja suosikkiaseman arvoinen. Otetaan kuitenkin myös hyvin maksava ristivarmistus kupongille.

Merkki: 1X 

2 Blackburn – Fulham (2.90 – 3.25 – 2.50)

Blackburn on noussut paremman jaksonsa ansiosta Championshipin ylempään keskikastiin, mutta siihen eväät taitavatkin sitten loppua. Perustasoltaan Rovers ei ole erityisen laadukas, “oikea” sijoitus löytynee hieman nykyistä alempaa.

Fulham on sarjan parhaita joukkueita ja taistellee keväällä jopa suorasta noususta. Virekin on kohdallaan, joten kyllä Mökkiläiset tässä suosikkina otteluun lähtevät. Kohdilleen pelattu kakkonen on ihan maistuva vierasvarma potentiaalisesti hankalaan riviin.

Merkki: 2

3 Brentford – Middlesbrough (1.55 – 4.00 – 6.00)

Brentfordin kone ei hyydy. Bees on noussut jo nousukarsintapaikalle ja materiaalista aletaan saada irti se, mitä siitä kuuluukin. Kotietukin on yksi sarjan kovimpia, joten varsin selvänä suosikkina Brentford lauantain matsiin lähtee.

Middlesboro puolestaan on nykymenolla ajautumassa vaikeuksiin. Peli ei vakuuta, eikä tuloksiakaan tule. Hivenen ylipelattunakin väkivahva Brentford on mainio usein osuva varma, tähän ei vaihtomerkkejä tuhlata.

Merkki: 1

4 Huddersfield – QPR (2.30 – 3.40 – 3.10)

Huddersfield on jostain kumman syystä jumittunut Championshipin häntäpäähän, ajat Valioliigassa ovat muisto vain. Silti Terriers ei missään nimessä ole niin huono joukkue kuin miltä tulokset näyttävät. Me uskomme lopullisen sijoituksen löytyvän pikemminkin keskikastista kuin putoamistaistosta.

QPR on tähän tilanteeseen juuri sopiva vastus. Ärrillä ei kulje eikä materiaalikaan ole kummoinen. Lisäksi vierasjoukkue on yleensä varsin riippuvainen kotikentästään. Huddersfield nousee hieman alipelattuna mainioksi ideavarmaksi.

Merkki: 1

5 Reading – Hull (1.95 – 3.60 – 3.75)

Reading on ailahdellut kauden mittaan pahasti, joten sijoituskin on jäänyt tavoitteesta. Viikolla tuli vielä lisärasitusta cupin puolella, joten epävarmoista asetelista Royals tähän matsiin lähtee. Isäntien suuri etu onkin se, että vieraaksi saapuva Hull on sarjan surkein joukkue juuri nyt.

Tigers on hävinnyt neljä matsia putkeen ja pystysyöksy uhkaa viedä joukkueen suoraan raastavaan tilanteeseen. Ihan niin huono Hull ei kuitenkaan ole, mutta juuri nyt itseluottamus on nollissa. Otetaan Readingin rasituksen takia kuitenkin ristivarmistus vakioriviin.

Merkki: 1X

6 Stoke – Charlton (1.55 – 4.20 – 6.00)

Stoke on parantanut paljon sitten alkukauden, mutta edelleen Potters on vain niukasti putoamisviivan paremmalla puolella. Se kertoo kaudesta paljon, materiaalin puolesta Stoke on ehdottomasti sarjan parempaa puoliskoa. Viime aikoina toki tulokset ovat parantuneet rutkasti.

Charlton otti edellismatsissa erittäin helpottavan voiton Barnsleysta, mutta ei tilanne silti ruusuinen ole. Joukkueet taistelevat samoista sijoituksista ja lauantain panokset ovatkin tapissa. Ohittaa Stokea ei uskalla, mutta varmistetaan ykkönen kuitenkin hyvin maksavalla ristillä.

Merkki: 1X

OTA TALTEEN MYÖS OLYBETIN RISKITÖN ENSIVETO 50€ SAAKKA!

7 Swansea – Derby (2.05 – 3.50 – 3.60)

Swansea on noussut sarjassa ihan mukavasti, mutta jostain syystä isäntien tekeminen ei silti vakuuta. Ei se tosin ole vakuuttanut oikein vakiokansaakaan, Swans on yllättäen jopa hieman alipelattu. Ehkä osansa on myös Derbyn vahvalla vireellä.

Pässit on puolestaan noussut jo sarjan keskikastiin tai hieman ylikin. Alkukausi tosin oli niin surkea, että jonkinlainen parannus oli vain ajan kysymys. Hyvin kiharaiseen otteluun mikään merkki ei sinänsä ole väärin. Me lyömme suosiolla kohteen tukkoon.

Merkki: 1X2

8 Luton – Cardiff  (3.10 – 3.40 – 2.30)

Lutonin tilanne on tukala, asema sarjan hännillä ei ole helpottanut ja toisaalta kiistakumppanit ovat ottaneet pinnoja tasaisesti. Tällä menolla visiitistä Championshipiin tulee ranskalainen. Vielä on kuitenkin toivoa, ainakin teoreettisesti.

Cardiff olisi melkein pakko kaataa, mutta helppoa se ei tule olemaan. Vahva vierasjoukkue urakoi kuitenkin viikolla cupissa, mikä voisi antaa pienen toivonkipinän isännille. Varmistetaan vierasvoitto ristillä, epätoivoisista nipuista ei koskaan tiedä.

Merkki: X2

9 Nottingham – Leeds (3.80 – 3.50 – 2.00)

Kierroksen huippumatsi käydään Nottinghamissa. Forest on sarjassa ennen viikonloppua neljäntenä ja Leeds hukatusta vireestä huolimatta edelleen kiinni suorassa nousussa toisena. Viime aikojen esitysten perusteella koko kärkipakka on kuitenkin täysin auki.

Leeds on joukkueista parempi ja tottakai myös suosikki. Vakiorivissä kohde on pelattu prikuulleen oikein, joten mikään merkki ei sinänsä ole väärin. Haetaan todella tärkeään otteluun hyvin maksava idearisti varmaksi asti.

Merkki: X

10 Peterborough – Oxford (2.10 – 3.40 – 3.40)

Oxford pelasi ikimuistoisen ottelun FA Cupissa viikolla, kun joukkue nousi Newcastlea vastaan kotona lopun kahdella maalilla tasoihin. Tappio tuli lopulta jatkoajalla, joten yhtälö oli pahin mahdollinen, maksimirasitus ilman jatkopaikkaa.

Peterborough on sarjan vahvimpia joukkueita ja tähyää jopa suoraa nousua. Virekin on loistava, neljä edellistä sarjamatsia on päättynyt voitollisesti. Nyt joukkue pääsee vielä tuoreena iskemään keskikastin Oxfordia vastaan. Hieman ylipelattunakin ykkönen on oikein maistuva varma.

Merkki: 1

11 Sunderland – Ipswich (2.10 – 3.25 – 3.60)

Koilis-Englannin ex-jättiläinen Sunderland taistelee loppukaudesta nousukarsintapaikasta Ykkösliigassa. Ei kausi toivottoman huonosti ole kuitenkaan mennyt ja viime aikoina joukkue on itse asiassa pelannut jopa oikein hyviäkin matseja.

Ipswich on melkoinen arvoitus. Joukkueen pitäisi olla selkeästi sarjan vahvimpia nippuja, mutta kentällä otteet ailahtelevat valtavasti. Sunderland on paljon paremmassa iskussa ja ansaitsee hieman alipelattuna varmamerkinnän myös vakiokuponkiin.

Merkki: 1

12 Wycombe – Bristol Rovers (1.91 – 3.30 – 4.20)

Wycomben hieno kausi on johtanut aivan kärkitaistoon, tällä hetkellä joukkue on jopa suorassa nousussa kiinni. Tilanteet kerkeävät Ykkösliigan keulilla muuttua vielä moneen kertaan, mutta jo nyt voi sanoa että isäntien kausi on ollut menestys.

Täysin toinen on tilanne Bristol Roversilla, joka sinänsä on paperilla joukkueista parempi. Vire on umpisurkea, eikä kentällä tunnu onnistuvan mikään. Missään nimessä Rovers ei kuitenkaan ole niin huono kuin mitä vakioprosentit ennakoivat. Haetaan kunnon pommia ohipelillä Wycombesta, ristikakkosella kunnolla arvoa riviin!

Merkki: X2

13 Tranmere – Portsmouth (5.25 – 3.80 – 1.65)

Tranmere tarvitsisi kipeästi pinnoja ja nopeasti, tällä menolla vauhtia haetaan Kakkosliigasta. Valitettavasti kentän puolella mikään ei viittaa siihen, että meno olisi parantumassa. Oikeastaan päinvastoin.

Legendaarinen Portsmouth on sarjan vahvoja joukkueita ja myös erinomaisessa vireessä. Ilahduttavasti Pompey on jäänyt myös varsin kohtuullisesti pelatuksi, joten kakkosesta saadaan oikein mukava lopetus riviin.

Merkki: 2

ranskan avoin vihjeet


Comments