Veikkausvihje

Leijonat jatkaa Ruotsin EHT-turnausta lauantain iltapäiväottelulla Tshekkiä vastaan. Avausottelussaan Venäjän kaatanut Suomi on pieni suosikki, muttei kuitenkaan niin suuri kuin mitä vedonlyöntikertoimet väittävät. Tshekki onkin hyvä haku Betsafen kärkikertoimella 2.85.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

Leijonat voitokkaana Globeniin

Suomi aloitti Ruotsin EHT-turnauksen ennakoidusti voitolla Venäjästä. Hieman yllättävää sen sijaan oli tapa, jolla avausvoitto tuli. Sinänsä Leijonien vahvassa startissa todella nuorta Venäjää vastaan ei ollut mitään yllättävää. Hieman kulmakarvoja nostatti sen sijaan se, että Venäjä ei matsissa saanut juuri mitään aikaan. Leijonien maalivahti Frans Tuohimaa nappasi nollapelin erittäin helposti, vaikka pari kertaa joutuikin hyvään torjuntaan venymään.

Venäjä oli siis huono, joten Suomenkin todellinen taso jäi hieman pimentoon. Mitenkään erityisen vakuuttavasti Leijonat eivät avauserän jälkeen esiintyneet, mutta ei toki tarvinnutkaan. Päävalmentaja Jukka Jalosella on kuitenkin varmasti miettimistä, miten erityisesti hyökkäyspeliin saataisiin lisää puhtia. Uskallamme väittää että torstaina nähty esitys ei riitä Globenissa Tshekkiä vastaan lauantain aikaisessa ottelussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.13
4.10
2.85
2.25
4.10
2.67
2.10
4.00
2.75

Tshekki taipui isännille

Tshekki oli meidänkin yllätyshakumme torstaille, mutta ihan ei joukkueen potku riittänyt avausottelussa Ruotsia vastaan. Ottelu oli käsikirjoitukseltaan hyvin odotettu, tasaista ja tarkkaa kiekkoa jossa voitto olisi voinut mennä kumpaan suuntaan tahansa. Lopulta Ruotsi oli kuitenkin tehokkaampi maalin erolla numeroin 2-1. Jalalla Ruotsi oli ottelussa hieman parempi, joten sikäli voittoa voidaan pitää ansaittuna. Marginaalit ovat kuitenkin äärimmäisen pienet.

Tshekki on liikkeellä tutun laadukkaalla kokoonpanolla, joka on tällä kaudella jo Karjala-turnauksen valloittanut. Isossa roolissa on myös paljon Liigasta tuttuja pelaajia, kuten puolustajat Jakub Krejcik ja Lubor Sulak. Tshekki on tällä hetkellä yllättäen ehkä koko EHT-kiertueen tasaisin joukkue, jolta ei juuri ohipelejä tule. Missään nimessä Tshekki ei ole materiaaliltaan juuri Suomea perässä, joten neutraalissa kaukalossa erot ovat etukäteen korkeintaan hieman kallellaan Leijonien suuntaan.

Veikkausvihje

Laadukkaalle Tshekille on tarjolla yllättävän kovia kertoimia. Vihjeeksi nostetaan Betsafen huipputarjous 2.85.

betsafe kokemuksia ja arvostelu


Comments