Veikkausvihje

NHL tarjoilee hienon ottelun lauantain prime timeen, kun Boston Bruins isännöi Arizona Coyotesia. Me hyppäämme jälleen Bruinsin kyytiin, Coolbetin kotikerroin 1.81 on markkinoiden kovin tarjous ja ehdottomasti pelikelpoinen valinta.

Ei vielä tiliä? Coolbet tarjoaa uusille pelaajille mahtavan edun – talleta 10€ ja saat muhkeat 50€ pelirahaa! Klikkaa etu talteen alta.

TD Gardenin iltapäivätanssit

Paikallista aikaa iltapäivästä pelattava ottelu on herkullinen tapaus. TD Gardenin isäntä Boston Bruins on huimassa vireessä ja johtaa selvällä erolla Atlantin Divisioonaa. Bruins on myös koko Itäisen Konferenssin ykkönen, joskin tästä tittelistä tulee vielä kevään mittaan kitkerä taisto ainakin Washington Capitalsin ja Tampa Bay Lightningin kanssa. Joka tapauksessa Bruinsin juna on vahvasti raiteillaan, viime kevään Stanley Cupin finalistille on jälleen helppo ennustella pitkää kevättä.

Arizona Coyotesin tilanne on Tyynenmeren Divisioonassa paljon hankalampi. Mahtavasti kauden aloittanut Rich Tocchetin päävalmentama joukkue on hävinnyt viime aikoina yhtenään ja todennäköiseltä näyttänyt paikka pudotuspeleissä on tällä hetkellä kaikkea muuta paitsi varma. Kaikki on toki edelleen myös kojooteilla vahvasti omissa tassuissa, mutta viime aikojen pelaamisella ei taidollisesti keskinkertainen joukkue paikkaansa jatkopeleissä nappaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.77
4.20
4.00
1.77
4.30
3.35
nordicbet logo
1.75
4.40
4.05

Suomalaisvahtien taisto?

Suomalaisittain mielenkiintoista on seurata myös ottelun maalivahtipeliä. Tuukka Rask aloittaa Bruinsin maalilla on ollut sanalla sanoen loistava tälläkin kaudella. Coyotesin kollega Antti Raanta on niin ikään pelaamassa upeaa kautta. Tätä kirjoitettaessa vierasjoukkue ei ole vielä aloittavaa veskariaan vahvistanut, mutta eiköhän Raanta tuttuun tapaan maalilla nähdä.

Jos maalilla tilanne onkin tasainen, kenttäpelaajien osalta isännillä on selvä etu. Coyotes sai Taylor Hallin hankinnalla ihan uskottavan ykkösketjun, joskin vaikkapa Christian Dvorakin pitäminen NHL-tason ykkössentterinä vaatii hieman mielikuvitusta. Mutta yhtä kaikki, Coyotes on rajallisella materiaalilla pelannut laadukasta kiekkoa. Viime aikoina materiaalin rajat tuntuvat kuitenkin tulleen vastaan. Asenne riittää johonkin asti, mutta alkuvuoden härkäkuukausina myös materiaaliin laajuutta mitataan rajulla tavalla.

Veikkausvihje

Me jatkamme suosikkijoukkueemme Bruinsin kyydissä myös tässä matsissa. Bruinsin peli on mahtavasti jengoillaan ja voittoputki jatkunee myös Coyotesia vastaan. Coolbetin markkinoiden korkein kerroin 1.81 on aivan riittävä tarjous kotivoitolle.


Comments