Veikkausvihje

Manchester City isännöi viikonlopun viimeisessä Valioliigan ottelussa West Hamia. Tasoero on iso, muttei Hammers ihan niin heikko sentään ole kuin mitä kertoimet ennakoivat. Nostetaan peleihin vieraiden muhkea kahden ja puolen maalin tasoitus, jolle Betsafe tarjoaa oikein maistuvaa kerrointa 2.10.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

Alisuorittajat Etihadilla

Kumpikaan sunnuntain viimeisen ottelun joukkueista ei varmasti ole tyytyväinen siihen, miten kausi 2019-20 on sujunut. Kotijoukkue Man City on toki sarjassa kakkosena, mutta Liverpool on karannut jo aikapäiviä sitten. Viime viikonlopun yllättävä tappio Tottenhamille vieraissa oli Citylle ja kuudes pisteetän ottelu tällä kaudella. Vertailun vuoksi mestaruuteen päättyneellä viime sesongilla Citizens hävisi koko kauden aikana vain neljä kertaa.

West Ham puolestaan on yllättäen vajonnut jopa putoamistaisteluun saakka. Tuore manageri David Moyes onkin ison haasteen edessä kevään mittaan. Viime viikonloppuna tuli erittäin karvasta kalkkia Brightonia vastaan, kun varman tuntuinen 3-1 johto suli lopulta 3-3 tasapeliin. Moyesin harmiksi Hammersin otteluohjelma on myös jatkossa melko hankala. Iloisempi asia on se, että peli on ainakin hieman parantunut synkimmistä ajoista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.12
11.00
27.00
1.11
11.00
23.00
1.10
11.50
24.25
1.09
11.50
25.00

Hammers odotuksia parempi sunnuntaina?

Vedonlyöntikertoimet eivät vierasjoukkueelle otteluun juuri toivoa anna. Tokihan tasoero melkoinen onkin, mutta ei mielestämme silti ihan niin jättimäinen kuin mitä tasoitusvedot väittävät. Hammers on kaikesta huolimatta parantanut otteitaan ja joukkue pääsee myös hyvällä kokoonpanolla otteluun. Runkomiehistä Andriy Yarmolenko ja Felipe Anderson jatkavat sivussa, kuten myös Jack Wilshere. Muuten Moyesilla on käytössään täysi miehistö. Tarjolla on myös tuoretta verta Thomas Soucekin ja Jarrod Bowenin muodossa.

Pep Guardiolalla on tiedossa pientä vaihtuvuutta alakerrassa. Laitapakki Oleksandr Zinchenko on pelikiellossa ja toppari Aymeric Laporte tehnee paluun puolustuksen sydämeen. Maalivireensä kadottanut Raheem Sterling linkutti pois kentältä Spursia vastaan ja on erittäin epävarma osallistuja. Cityllä toki löytyy heittää mitat täyttäviä korvaajia mille tahansa pelipaikalla, joten poissaolot ovat lähinnä kosmeettisia.

Veikkausvihje

City on iso suosikki, siitä ei ole epäselvyyttä. Kuinka iso joukkueiden ero lopulta on, ansaitsee kuitenkin enemmän keskustelua. Mielestämme tasoero on etukäteen lähempänä kahta kuin kolmea maalia, jopa melko selvästi.

Betsafe tarjoaa vaihtoehdolle West Ham +2.5 mahtavaa kerrointa 2.16, jolla siis lunastus irtoaa vielä kahden maalin tappiollakin.

betsafe kokemuksia ja arvostelu


Comments