Veikkausvihje

Rakkaat viholliset Ruotsi ja Suomi päättävät Ruotsin EHT-turnauksen sunnuntaina Tukholmassa. Tre Kronor on ollut selvästi vakuuttavampi tästä kaksikosta ja kyllä se pelikohteeksi nousee myös turnauksen viimeiseen matsiin. Mr Greenin hyvä kerroin 1.90 nostetaan pelivihjeeksi sunnuntaille.

Ei vielä tiliä? Mr Green paransi bonustaan! Nyt saat ensimmäistä talletustasi vastaavan summan ilmaisvetona (voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!) 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta.

 

Leijonilla voitto ja tappio

Suomen EHT-turnaus on tähän asti sujunut jokseenkin odotetusti. Avausmatsissa Helsingissä kaatui Venäjän hyvin nuori ja kokeellinen joukkue vahvan alkurynnistyksen ansiosta. Toisessa ottelussa Globenissa lauantaina kokeneempi ja tasalaatuisempi Tshekki vei kuitenkin pitemmän korren numeroin 3-1. Leijonien joukkueen esitys on ollut tähän asti selkeästi miinuksen puolella. Pelinopeus ei riitä ja myös yksilövirheitä tulee aivan liikaa.

Leijonat on varsin kokemattomalla joukkueella liikkeellä, mikä suurelta osin selittää heikkoa pelaamista. Päävalmentaja Jukka Jalonen on jälleen tähänkin ryhmään iskostanut selkeän pelitapansa, mikä on samalla ollut myös kokemattoman joukkueen vitsaus. Hyökkääminen on pitkälti kiskoilla puskemista ja yksilöiden väläyttelyä, mitään kestävää Suomi ei tähän mennessä ole pystynyt rakentamaan Venäjä-ottelun alkuhetkiä lukuunottamatta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
mr green logo
1.90
4.15
3.40
1.87
4.05
3.30
1.85
4.10
3.30

Jos Leijonien pelistä positiivisia puolia hakee, niin puolustaminen on melko vankkaa. Myös maalivahtipeli on ollut tuttuun tapaan laadukasta. Vaikka nuori Lassi Lehtinen Tshekille antautuikin, kuului Lukon nuorukainen lauantaina joukkueen parhaimmistoon. Venäjän nollannut Frans Tuohimaa puolestaan taistelee näillä otteilla vakavissaan jopa kevään MM-edustuksesta.

Vahva Tre Kronor kotiturnauksessaan

Ruotsin tuore päävalmentaja Johan Garpenlöv on kotiturnauksessaan pelannut varman päälle, kuten toki jokainen EHT-kiertueen joukkueista tekee. Tre Kronor on varsin kokeneella ja laadukkaalla miehistöllä liikkeellä, jonka viimeisenä lukkona torjuvat tähtivahdit Magnus Hellberg ja Lars Johansson. Myöskään Ruotsi ei siis tule ainakaan maalivahteihin kaatumaan.

Isännillä on kuitenkin mukana myös erittäin mielenkiintoisia nuorempia nimiä. U20 MM-kisoissa onnistunut Samuel Fagemo hakee maaleja nyt aikuisten tasolla. Myös SHL:ssa vakuuttanut nuori puolustaja Nils Lundkvist kannattaa ottaa tarkkailuun, yhdessä Klas Dahlbeckin kanssa nuorukainen muodostaa Ruotsin ylivoimaisesti kiinnostavimman pakkiparin.

Veikkausvihje

Leijonat ei valitettavasti ole tässä turnauksessa päässyt kovin korkealle tasolle. Yhdessä yössä on vaikea ihmeitä tehdä, emmekä odota erityisen vahvaa suoritusta sunnuntainakaan. Vedonlyöntimielessä ehdottomasti parhaat valinnat löytyvätkin laadukkaan Tre Kronorin puolelta.

Ruotsi saa Mr Greenillä erinomaista kerrointa 1.90, joka kelpaa mainiosti päätösottelun pelikohteeksi.


Comments