Veikkausvihje

Columbus Blue Jackets isännöi tiistain vastaisena yönä Tampa Bay Lightningia. Blue Jackets on taistellut rajallisella materiaalilla mahtavasti, mutta nyt haaste taitaa olla liian kova. Lightning on tällä hetkellä NHL:n paras joukkue ja ansaitsee ison suosikkiaseman myös vieraissa. Peleihin nostetaan LeoVegasin kärkikerroin 2.17 vierasjoukkeelle.

Ei vielä tiliä? LeoVegas pisti bonuksensa uusiksi, nyt on tarjolla muikea 100% ilmaisveto 100€ asti! Klikkaa kova etu talteen alta.

Sinitakit mukana taistossa

Kaikkien yllätykseksi Columbus Blue Jackets on edelleen vahvasti mukana taistelussa Itäisen Konferenssin pudotuspelipaikoista. Isäntien asetelma kivikovassa Metropolitan Divisioonassa on herkullinen, joskin erittäin hankala. Sijoitus on tällä hetkellä kolmas, mutta takaa hengittää niskaan New York Islandersin ja Carolina Hurricanesin kaltaisia joukkueita. Eikä Philadelphia Flyersiakaan ole tästä keskustelusta syytä unohtaa.

Joka tapauksessa nimettömällä ryhmällä pelaava Blue Jackets on pelannut hienon kauden. Edellisottelun joukkue hävisi kotonaan Coloradolle, mutta vimeisestä kymmenestä matsista kasassa on hurjat kahdeksan voittoa. Tähän matsiin lisäpanosta tuo myös viime kevään pudotuspelihistoria. GM Jarmo Kekäläisen uhkapeli kannatti ainakin vielä playoffien avauskierroksella, kun Blue Jackets pyyhki jättimäisenä suosikkina sarjaan lähteneellä Lightningilla jäätä numeroin 4-0.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.88
4.10
2.17
2.90
4.15
2.13

Columbuksen peli perustuu todella tiiviiseen puolustamiseen ja viisikkopeliin. Kun vielä maalivahtiosastolla ensin Joonas Korpisalo ja sittemmin Elvis Merzlikins ovat pelanneet loistokaudet, Blue Jackets on ollut sarjan vaikeimmin ohitettava joukkue mitä maalintekoon tulee. Hyökkäystehot ovatkin sitten kokonaan toinen juttu. Vain läpimätä Detroit Red Wings on idässä tehnyt vähemmän maaleja kuin Columbus.

Lightning noussut tasolleen

Suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähtenyt Lightning on runkosarjan edetessä noussut vihdoin omalle tasolleen. Viime kaudella ylivoimaisesti läpi runkosarjan rallatellut joukkue kärsi tällä sesongilla melkoisista käynnistysvaikeuksista. Nyt meno on kuitenkin todella vahvaa, mielestämme Lightning on jo ykkössuosikki voittamaan tälläkin kaudella koko NHL:n runkosarjan.

Myös vierasjoukkue on päästänyt vähän maaleja, mutta puolustaminen on enemmän sitä että taidoiltaan ylivoimainen joukkue pitää paljon kiekkoa ja luo samalla omia paikkoja. Lightning on tehnyt kauden mittaan reilut kolme ja puoli maalia per matsi, mikä on hurja saldo. Myös erikoistilanteissa Lightning on täyttä rautaa, niin yli- kuin alivoimallakin.

Veikkausvihje

Columbuksen taistelu on erittäin sympaattista seurattavaa, mutta nyt tasoero taitaa yksinkertaisesti olla liian suuri. Lightning jyrää tällä hetkellä niin vastustamattomasti neljän sylinterin voimin, että Blue Jacketsin puolustustaistelun on vaikea nähdä onnistuvan. LeoVegasin huippukerroin 2.17 vierasjoukkueelle on ehdottomasti pelikelpoinen.

leo promo


Comments