Veikkausvihje

Jokerit isännöi tiistaina Traktoria. Runkosarjan viimeinen puristus on isännille erittäin tärkeä ja ainakaan tähän otteluun ei saa pinnoja jättää missään olosuhteissa. Tuskinpa idän selvästi heikoin ryhmä Traktor isommin pystyykään Jokereita uhkaamaan, tasoero on todella suuri. Jos Jokerit löytää edes lähelle normaalivireen tiistaina, reilu kotivoitto on lähellä. Peleihin Jokerit -1.5 Fastbetin kärkikertoimella 1.78.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Viimeinen rypistys

Jokerit lähtee maajoukkuetauon jälkeiseen aikaan ihan mukavista asetelmista. KHL:n runkosarjaa on helsinkiläisten osalta jäljellä seitsemän ottelua, neljä kotona Ilmalassa ja kolme reissussa. Ennen viimeistä rypistystä Jokereilla on pieni etu tasapisteissä olevaan Moskovan Dynamoon nähden, sillä moskovalaiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän.

Neljä pistettä karussa oleva Pietarin SKA on myös mahdollista vielä tavoittaa, sillä joukkueilla on jäljellä vielä yksi keskinäinenkin ottelu, vieläpä kotona Hartwallilla. Kotietu pudotuspelien avauskierrokselle on jo käytännössä varma.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.40
5.30
6.55
mr green logo
1.40
5.00
6.50
1.40
5.25
7.00

Vierasjoukkue Traktorilla on silläkin vielä teoreettinen mahdollisuus jopa pudotuspeleihin. Huomattavasti todennäköisempi skenaario on kuitenkin se, Vladimir Jurzinov jr. esikuntineen jää idän jumboksi, kenties varsin reilullakin marginaalilla. Traktorin kaudesta ei juuri positiivista kerrottavaa löydy. Pieni piristyminen vuodenvaihteen tienoilla sentään saatiin aikaan, jolla Traktor pysyi ainakin näennäisesti muiden vauhdissa.

Traktor on pelillisesti vain varjo siitä nopeasta ja taitavasta joukkueesta, mikä vielä pari vuotta sitten toi mukavan piristysruiskeen koko Itäiseen Konferenssiin. Idän puolelta vain Amur on tehnyt vähemmän ja Kunlun päästänyt enemmän maaleja kuin Traktor. Jos joukkueesta väen väkisin onnistujia haluaa hakea, niin Tapparastakin tuttu puolustaja Nick Bailen voitaneen sellaiseksi laskea.

Jokereille reilu viikon tauko tuli varmasti hyvään saumaan. Pienen vieraskiertueen jälkeen joukkue vaikutti hieman väsyneeltä ja nyt myös joukkueen puolikuntoiset pelaajat saataneen lähes täysimääräisesti mukaan. Jesse Joensuu lusii vielä tässä ottelussa kahden ulosajan aiheuttamaa pelikieltoaan.

Veikkausvihje

Tasoero on valtava ja normaaliesityksellä Jokereilla ei pitäisi tiistaina olla mitään hätää. Tärkeä ottelu halutaan varmasti hoitaa kunnialla alusta loppuun, joten reilumpikaan kotivoitto ei yllättäisi lainkaan. Nostetaan siis vihjeeksi Jokerit -1.5 Fastbetin kovalla kertoimella 1.78.


Comments