Veikkausvihje

Swansea hakee tiistaina epätoivoisesti paluuta voittokantaan, ennenkö nousukarsintapaikka karkaa yhtään kauemmas. Surkeassa vireessä oleva QPR tarjoaakin isännille täydellisen sauman kunnianpalautukseen. Kyllä kotivoitto tässä väkisinkin yli 50% kohteeksi nousee, joten Betwayn huippukerroin 2.05 kelpaa mainiosti alkuviikon peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista Betway tarjoaa kauttamme hyvän 100% ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta!

Joutsenet hakee paluuta voittokantaan

Swansealle viikonlopun pelikierros tarjoili katkeraa kalkkia. Joukkue johti kovavireistä Derbyä maalilla vielä puoli tuntia ennen loppua, mutta lopulta Pässit voi koko potin lopun maaleillaan. Samalla ero nousukarsintaviivaan kasvoi neljään pinnaan. Laadukkaan Swansean tavoite on taatusti nousupeleissä, joten voittokantaan olisi syytä palata pikaisesti. Tiistaina siihen aukeaakin täydellinen sauma.

QPR puolestaan hävisi todella heikolla esityksellä keskellä putoamistaistelua olevalle Huddersfieldille. Tappio oli jo kolmas perättäinen ja viime aikojen esityksellä edes sarjapaikka ei ole Ärrillä varma. Varsinkin vieraissa meno on ollut todella nihkeää, tappio on tullut viidestä edellisestä matkapelistä. Kun Walesin puolella odottaa tiistaina selvästi vieraita laadukkaampi nippu, tuo putki saattaa hyvinkin saada jatkoa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.05
3.50
3.60
2.02
3.40
3.65

https://twitter.com/SwansOfficial/status/1226234242675302400

Molemmat hyvillä kokoonpanoilla

Molemmat joukkueista ovat selvinneet alkuvuoden ruuhkaviikoista jopa yllättävän terveinä. Mike van der Hoorn on isäntien ainoa varma sivussaolija. Toppari George Byers sai pienen tällin Derbya vastaan ja saattaa myös olla sivussa avauksessa. Kaikkiaan Swansean tilanne on kuitenkin kokoonpanon suhteen erinomainen.

Vierasjoukkueen tilanne on tässä vertailussa vieläkin parempi. Manageri Mark Warburtonilla on käytössään täysin terve miehistö. Kapeamman materiaalin joukkueelle se onkin erittäin tärkeä asia. Entinen pakki Warburton sai myös hieman lisää pelivaraa, kun Tottenhamista lainattu Jack Clarke liittyi miehistöön. Olisikohan tiistaina jo aika peluuttaa nuorta hyökkäävää laituria alusta asti?

Veikkausvihje

Swansea on joukkueista selvästi parempi ja myös iso kotisuosikki kurjassa vireessä olevaa QPR:a vastaan. Niukka kotivoitto on se todennäköisin lopputulos ja Betwayn huippukerroin 2.05 nostetaan myös ottelun veikkausvihjeeksi.


Comments