Veikkausvihje

Inter Milan ja Napoli pelaavat Italian Cupin välierien avausosan keskiviikkona San Sirolla. Inter on iso suosikki, mutta piristynyt Napoli pystyy kyllä vähintään haavoittamaan Nerazzuria. Nostetaan peleihin erittäin maistuva yhdistelmäveto Interin voitto ja molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Olybetin muhkea kerroin 4.00 on yksi alkuviikon parhaita pelikohteita.

Uusi pelaaja? Saat kauttamme Olybetille huiman edun, riskittömän ensivedon aina 50€ saakka! Käytä se vaikka cupmatsiin klikkaamalla alta.

Välieräavaus San Sirolla

Etukäteen ajateltuna Inter Milanin ja Napolin välierä tuntuisi varsin yksipuoliselta näytökseltä. Siinä missä Inter on pelannut hienon kauden ja taistelee Coppa Italian lisäksi tosissaan myös Serie A:n mestaruudesta, Napolin sesonki on ollut lähinnä painajaismainen. Silti uskallamme väittää, että Antonio Conten miehistölle ei tästä parista kuitenkaan ainakaan mitään vapaalippua finaaliin ole tiedossa.

Napolin kaudesta ei ole aaltoliikettä puuttunut. Joukkueen peräsimeen astunut Gennaro Gattuso sai kolmella perättäisellä voitolla lähes vapahtajan maineen Partenopein kannattajien silmissä. Maine kuitenkin katosi nopeasti ja viime viikonlopun kotitappio heikolle Leccelle sai jo innokkaimmat vaatimaan myös Gattuson lähtöä kauden jälkeen. Sanomattakin on siis selvää, että entinen menestysseura on todella sekavassa tilanteessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.97
3.41
3.45
1.97
3.60
3.60
2.00
3.60
3.70

Toisaalta ei myöskään Inter mikään valloittamaton linnake ole ollut hienosta kaudesta huolimatta. Viime viikonloppuna Nerazzurri oli jo 2-0 tappiolla paikallismatsissa AC Milania vastaan ja Conten miehistö vaikutti matkaavan väistämättä kohti pistemenetystä. Toisen jakso huima nousu 4-2 voittoon oli kuitenkin erittäin vakuuttava esitys. Inter on kauden mittaan päästänyt vain keskimäärin alle yhden maalin omaan verkkoon, mutta kyllähän paikkojen määrän perusteella lukema voisi olla isompikin.

Maalirikas kotivoitto?

Isona suosikkina Inter tottakai cupin avausosaan lähtee, siitä ei ole epäselvyyttä. Toisaalta Napoli on ehdottomasti parempi joukkue, kuin mitä surkuhupaisa kausi antaisi olettaa. Coppa Italia on myös vierasjoukkueen ainoa sauma saavuttaa jotain vielä tämän kauden nimissä. Tämä näkyy taatusti myös Gattuson kokoonpanossa, nyt ei ole mitään syytä säästellä miehiä. Vierasmaali olisi myös Napolille iso asia ja sitä lähdetään varmasti hakemaan pienellä riskilläkin.

https://twitter.com/sscnapoli/status/1226808547377319936

Etukäteen ottelu on vedonlyöntimarkkinoilla arvioitu kotipainoitteisuuden lisäksi myös varsin matalamaaliseksi. Emme oikein osaa yhtyä tähän arvioon, sillä molemmilla joukkueilla on mainioita aseita haavoittaa toista. Voikin hyvin olla, että tiedossa on viihdyttävämpi ja maalirikkaampi matsi kuin mitä yleisesti odotetaan.

Veikkausvihje

Nostetaan vihjeeksi oikein maistuva yhdistelmäveto Interin voitto sekä molempien onnistuminen maalinteossa. Olybetin mahtikerroin on hieno pelikohde keskiviikolle.


Comments