Veikkausvihje

Vegas Golden Knights ei ole vieläkään ihan omalle tasolleen, mutta tuoreen päävalmentajan Peter DeBoerin alaisuudessa joukkue on mennyt pelillisesti aimo harppauksen eteenpäin. Tasoero on tiistaina valtava, Vegas kelpaa hyvin peleihin vieraskentälläkin heikkoa Minnesota Wildia vastaan.  888sportin kärkikerroin 2.28 kannattaa ottaa talteen ajoissa ennen mahdollista kerroinpudotusta.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Vegas jahtaa playoff-paikkaa

Vegas Golden Knights kohahdutti NHL-kenttää vaihtamalla päävalmentajaa alkuvuodesta, vaikka joukkue oli edelleen kiinni paikassa pudotuspeleissä. Pidetty Gerard Gallant sai kuitenkin mennä ja tilalle tuli tiukempi Peter DeBoer. DeBoer sai itse potkut San Jose Sharksista aiemmin ja Vegas näkikin miehessä Gallantia paremman pidemmän tähtäimen vaihtoehdon. Ensimmäinen tehtävä on toki viedä joukkue pudotuspeleihin myös tällä kaudella.

Tulosten puolesta Vegas ei ole DeBoerin alaisuudessa petrannut ja edelleen otteissa on todella paljon vaihtelua. Kuitenkin joukkueen pelitapa on selkiytynyt ja osa ultranopeasta vauhtikiekosta on jälleen palannut kultaritarien tekemiseen. Toisaalta paketti ei tunnu kestävän kasassa ihan täyttä aikaa. Tästä saatiin hyvä näyte jälleen viikonloppuna, kun Hurricanes iski neljä maalia kolmannessa erässä ja nappasi lopulta voiton voittolaukauksilla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.75
4.00
2.28
2.80
4.15
2.20
2.80
4.20
2.18

Wild tekohengittää

Kotijoukkue Wild on esiintynyt viime aikoina jopa yllättävän hyvin. Sunnuntaina tuli kotona takkiin Coloradoa vastaan, mutta se ei ole minkään sortin häpeä. Puolustaminen on ollut täyttä tervanjuontia koko kauden, eikä maalivahtikaksikko Devan DubnykAlex Stalock ole myöskään vakuuttanut. Silti viime aikoina Wild on pystynyt tekemään myös yllättävän paljon maaleja.

Wildin kokenut runko on eittämättä joko lähestymässä tai monin paikoin jo ohittanut parasta ennen-päiväyksen. Uudelleenrakennus olisi aloitettava tässä ja nyt, mutta nähtäväksi jää riittääkö siihen toimiston puolella tahtoa. Siirtorajan lähestyminen olisi ensimmäinen oivallinen sauma muuttaa joukkueen konkaripelaajia varausvuoroiksi ja/tai nuoriksi lupauksiksi. Esimakua tästä saatiin Jason Zuckerin kauppaamisella.

Vegas nappaa voiton?

Vegas ei vielä ole päässyt sille tasolle, mitä tältä materiaalilta voi odottaa. Peli on kuitenkin parantunut ja jos puolustuksen mustat hetket saadaan edes osin karsittua, tiedossa voi olla pitkä kevät. Tässä matsissa joukkueen tehtävä pitäisi olla jopa suhteellisen helppo, Wildia vastaan paikkoja syntyy automaattisesti paljon.

Peleihin nostetaan vierasvoitto 888sportin hienolla kertoimella 2.28.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments