Veikkausvihje

Tappara ja Lukko kohtaavat keskiviikkona Hakametsässä huipputärkeässä liigamatsissa. Ei ottelu panoksistaan huolimatta ihan niin matalamaalinen etukäteen ole, kuin mitä vedonlyöntikertoimet väittävät. Yli 4.5 maalia onkin mainio haku Unibetin huippukertoimella 1.82.

Uusi pelaaja? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti ja antaa vielä kaupantekijäisiksi 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili etuineen auki alta.

 

Kakkossija tarjolla

Liigan runkosarja vuosimallia 2019-20 starttaa viimeiseen rypistykseen huippumielenkiintoisista asetelmista. Kärpät mennee sarjan keulilla menojaan runkosarjan voittoon, mutta siitä alaspäin kaikki sijoitukset ainakin seitsemänteen sijaan asti ovat täysin auki. Tappara on tällä hetkellä kiinni kakkospaikassa, mutta kova haastajien ryhmä hengittää niskaan. Tähän joukkoon kuuluu myös keskiviikon vieras Lukko, joka on pelannut alkuvuodesta aivan erinomaista lätkää.

Tappara on otteluun etukäteen suosikki, kotietu ja tervehtynyt pelaajamateriaali antavat kirvesrinnoille pienen etumatkan. Toisaalta erot eivät ole kovinkaan isoja, Lukko on isäntiään paremmassa vireessä ja on pelannut loistavasti jo pitkään. Jos 1×2-vetoihin ottelusta jotain haluaisi ruksia, niin lähimpänä pelikelpoista olisivat Lukon päälle kolmen olevat vieraskertoimet.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.98
4.10
3.20
nordicbet logo
2.10
4.10
3.15
2.05
3.95
3.05

Maaleja kärkimatsissa?

Ottelu on etukäteen nähty vedonlyöntimarkkinoilla todella vähämaalisena. Asia on sinänsä ihan ymmärrettävä, sillä varsinkin Lukon pelaaminen on perustunut vahvasti juuri tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Raumalaiset ovat kuitenkin myös iskeneet maaleja niin kovaan tahtiin, että Lukon otteluissa on keskimäärin nähty ihan mukavasti osumia. Itse asiassa alkuvuoden aikana vain Ilves on tehnyt Lukkoa enemmän maaleja.

https://twitter.com/Tapparaofficial/status/1226525131352268800

Tapparan tilannetta puolestaan helpottaa huomattavasti kokoonpanon tervehtyminen. Ykköstykistöstä Tyler Morley ja Kristian Kuusela palasivat jo aiemmin riveihin ja myös Patrik Virta on aivan pelikunnon kynnyksellä. Maajoukkueen mukana ollut Jere Karjalainen tuo varsinkin ylivoimalle oivan täsmäaseen.

Onkin helppo todeta, että tulivoimaa on keskiviikkona kaukalossa valtavasti. Molemmilta joukkueilta löytyy lisäksi tulikuumia pelaajia, jotka ovat viime aikoina iskeneet roppakaupalla pisteitä sekä toimivat ylivoimat. Mielestämme tämä seikka menee molempien sinänsä laadukkaan viisikkopuolustuksen edelle, mitä ottelun maaliodottamaan tulee.

Veikkausvihje

Ei matsi ihan niin matalamaalinen ole kuin mitä tunnutaan ennakoivan. Mennään hieman vastavirtaan ja otetaan vihjeeksi ottelun yli 4.5 maalia Unibetin hienolla kertoimella 1.82


Comments