Veikkausvihje

AC Milan ja Juventus aloittavat Coppa Italian jälkimmäisen välieräparin torstaina San Sirolla. Tässäkin parissa on selkeä ennakkosuosikki, Juventuksen jääminen ulos finaalista olisi iso yllätys. Silti ainakin kotikentällään Rossoneri pystyy kyllä Juven haastamaan. Nostetaan vihjeeksi Betwayn hyvä kerroin 1.75 sille, että molemmat joukkueet onnistuvat avausmatsissa maalinteossa.

Ei vielä tiliä? Yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista Betway tarjoaa kauttamme hyvän 100% ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta!

AC Milan cup-jahdissa

San Sirolla pelataan toinen Coppa Italian välierien avausosa kahteen iltaan torstaina, kun AC Milan isännöi saapasmaan mahtijoukkue Juventusta. Kausi Serie A:ssa on ollut Rossonerille jälleen hankala, mutta cup voisi pelastaa paljon. Tilanne ei ole kotijoukkueelle uusi, AC Milan on tuttu näky Coppa Italian välierävaiheessa.

Juventus puolestaan on poikkeuksellisessa tilanteessa sarjassa. Mestaruus on kaikkea muuta kuin varma ja Vanha Rouva on myös yskinyt pelillisesti. Kolmesta edellisestä sarjamatsista kaksi on päättynyt tappioon ja Inter on noussut taulukossa jo tasapisteisiin. Kun myös huippukautta pelaava Lazio vaanii vain pisteen päässä kärkikaksikosta, Serie A:n kevätkaudesta on tulossa pitkästä aikaa erittäin herkullinen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.40
3.40
2.10
mr green logo
3.50
3.45
2.04
3.55
3.50
2.06

https://twitter.com/acmilan/status/1226652341224517632

Ailahtelevat vastakkain

Juve on tottakai esiintynyt kaksikosta selvästi vahvemmin, vaikka viime aikoina on pientä takeltelua ollutkin. Varsinkin vierasotteluissa oma verkko on kuitenkin soinut turhan tiheään tahtiin menestystä ajatellen. Kolmessa neljästä Juven vierasottelusta joukkue on päästänyt maalin omiin, missä on valtava ero viime kausiin. Neljässä edellisestä viidestä Juven matsista on myös nähty molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa.

Milan puolestaan on vielä paljon arvaamattomampi joukkue. Odotukset olivat tähänkin kauteen jälleen korkealla, mutta peliesitykset eivät ole odotuksia vastanneet kuin harvoin. Silti Rossoneri pelaa parhaimmillaan loistavaa futista, valitettavasti esitykset harvoin kestävät kasassa täyttä aikaa. Kyllä kotijoukkueella silti on aivat täydet saumat vähintään haavoittaa Juventusta ja kenties napata vaikka tasurikin matkaan avausosasta.

Veikkausvihje

Milanin otteluissa sattuu ja tapahtuu, eikä Juventuskaan entisen kaltainen valloittamaton linnake ole. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa vähintään kerran onkin mahtava kohde myös vedonlyöntiin. Betwayn hyvä kerroin 1.75 on usein osuva laatukohde torstaille.


Comments