Veikkausvihje

Valioliiga palaa pieneltä talvitauolta perjantaina, kun Wolverhampton isännöi Leicesteriä. Molineux’lla onkin luvassa vauhdikas ottelu, emmekä lainkaan yhdy vedonlyöntisivustojen arvioon vähämaalisuudesta. Wolves on viime ajat ollut kaikkea muuta kuin vähämaalinen ja Leicesterin matseissa on pitkin kautta paukkunut osumia yli kolmen keskiarvolla. Vihjeeksi nostetaankin yli 2.5 maalia Zulabetin mainiolla kertoimella 2.02.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Uusinta avauskierrokselta

Wolves ja Leicester aloittivat Valioliigan kauden 2019-20 omalta osaltaan keskinäisellä ottelulla Leicesterin King Power Stadiumilla. 25 pelikierrosta myöhemmin on kauden toisen keskinäisen matsin aika, tällä kertaa isketään yhteen Wolvesin kotikentällä Molineux’lla. Vedonlyöntikertoimien valossa otteluun lähdetään varsin tasaisista asetelmista. Wolves on kotietunsa ansiosta pieni suosikki etukäteen, mutta paljon vahvemman kauden pelannut Leicester on aina vaarallinen stadionista riippumatta. Perjantain matsissa ainakin viihdearvo on oletettavasti korkealla.

Wolvesia pidetään yleisesti todella matalamaalisena joukkueena. Tämä ei kuitenkaan ole enää viime viikkoina pätenyt, sillä joukkueen matseissa on maaleja paukuteltu ihan hyvään tahtiin. Seitsemässä Wolvesin kymmenestä edellisestä ottelusta on tehty vähintään kolme maalia ja jos mukaan laskettaisiin myös cupin matsit, tilasto olisi vieläkin enemmän kallellaan runsasmaaliseen suuntaan. Viime kaudella tässä vastaavassa ottelussa nähtiin huimat seitsemän maalia. Siihen tuskin tällä kertaa ylletään, mutta kyllä maaliodotus väkisinkin lähemmäs kolmea kuin kahta kaappia kohoaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
3.25
2.90
2.50
3.25
3.00
2.50
3.25
2.95

Tauko tarpeeseen molemmille

Varsinkin Wolverhamptonille Valioliigan pieni talvitauko vaikutti tulevan erinomaiseen saumaan. Nuno Espirito Santon miehistö oli silminnähden väsynyt viimeisessä ottelussaan Man Unitedia vastaan, eikä ihme. Valioliigan lisäksi cup-kiireet aiheuttivat aikamoisen otteluruuhkan alkuvuoteen. Samaa pätee toki täysin myös vieraaksi saapuvan Leicesteriin, Brendan Rodgers otti varmasti enemmän kuin mielellään vastaan pienen hengähdystauon.

Leicester on pelannut mahtavan kauden ja taistelee täysillä jopa sarjan kakkospaikasta. Ehkäpä rahkeet eivät ihan riittä kilvoitteluun Man Cityn kanssa tuossa taistossa, mutta paikka neljän joukossa ja Mestarien liigassa on ilman täydellistä romahdusta plakkarissa. Isännilläkin olisi vielä loppukauden onnistumisella mahdollisuudet taistella europaikoista, joten panosta tässäkin kevättalven ottelussa piisaa.

https://twitter.com/Wolves/status/1226950461581864960

Veikkausvihje

Kaksi levännyttä laatujoukkuetta kohtaa perjantain iltavaloissa ja tunnelma on taatusti Molineux’lla tapissa. Eiköhän ottelu kruunata myös muutamalla maalilla, niin tulivoimaiset joukkueet ovat vastakkain. Otetaan vihjeeksi yli 2.5 osumaa Zulabetin hienolla kertoimella 2.02.

nhl vihje 28.1.2020


Comments