Veikkausvihje

Florida Panthersin ja Philadelphia Flyersin ottelussa on massiiviset panokset. Panthers on viime aikojen ailahteluista huolimatta joukkueista parempi ja nousseilla kertoimilla mielestämme myös pelin arvoinen perjantain vastaisena yönä. Betsafen kova kotikerroin 2.32 nostetaan vihjeeksi.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

Taistelua viivan tuntumassa

Jos joskus on helmikuun puolivälissä pelattu NHL:n runkosarjassa isoista pisteistä niin nyt! Viime aikoina hieman yskinyt Florida Panthers on tippunut jo niukasti ulos jatkopeleihin oikeuttavalta sijalta, mutta Philadelphia Flyers olisi tällä hetkellä menossa pudotuspeleihin. Tilanteet äärimmäisen tiukassa Itäisessä Konferenssissa muuttuvat kuitenkin kierros kierrokselta, joten noin 25 kierrosta ennen runkosarjan loppua paletti on täysin levällään.

Panthers katkaisi edellisessä ottelussaan New Jersey Devilsiä vastaan neljän ottelun tappioputkensa. Tuohon putkeen mahtui myös näiden joukkueiden edellinen kohtaaminen, Flyers oli kotikaukalossaan parempi numeroin 4-1. Panthersilla onkin supertärkeiden pisteiden lisäksi myös pieni kosto-ottelu siis kyseessä. Isäntien tilannetta helpottaa myös kapteeni Aleksander Barkovin paluu kokoonpanoon, joskaan ihan täydessä kunnossa joukkueen tärkein pelaaja ei taida parin viime ottelun perusteella vielä olla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.32
4.20
2.55
2.30
4.20
2.60
2.23
4.20
2.40
2.05
4.40
2.60

https://twitter.com/FlaPanthers/status/1227751741506015232

Panthers parantaa?

Panthersin heikompi jakso näkyy varsin selvästi myös tämän ottelun vedonlyöntikertoimissa. Yksi iso kysymysmerkki löytyy isäntien maalilta. Korkean profiilin hankinta Sergei Bobrovsky ei ole oikein missään vaiheessa kautta päässyt omalle tasolleen, eivätkä otteet viime aikoinakaan ole vakuuttaneet. “Bob” on kuitenkin edelleen huippuluokan veskari ja nyt jos koskaan olisi hilattava itsensä aiempien vuosien jumalmoodiin. Bobrovskyn ja nuoren Carter Hartin kaksintaistelu onkin yksi matsin mielenkiintoisimpia “otteluita ottelun sisällä”.

Me lähdemme tähän matsiin kotimenestysten kautta. Panthers on mielestämme edelleen joukkueista parempi, varsinkin nyt kun Barkov on takaisin. Panthers on myös oikein hyvä kotijoukkue, jonka olisi myös lähes pakko napata rutkasti voittoja tästä sekä muista tulevista kotimatseista. Pieni kostohenki joukkueiden aiemmasta kohtaamisesta ei ainakaan isäntien osakkeita laske sekään.

Veikkausvihje

Panthers kelpaa nousseilla kertoimilla mainiosti pelikupongille mukaan. Betsafe tarjoaa kotivoitosta komeaa kerrointa 2.32.

betsafe kokemuksia ja arvostelu


Comments