Veikkausvihje

Kärppien ja HIFK:n tuplaottelut ovat liigaviikonlopun parasta antia. Avausnäytös on tarjolla perjantaina Oulussa. Ei hieman tervehtynyt HIFK mitenkään ihan niin suuri altavastaaja Raksilassakaan ole kuin mitä kertoimet väittävät. Haetaan yllätystä vierasvoitolla, jolle parhaan kertoimen 4.25 tarjoaa Betway.

Ei vielä tiliä? Yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivustoista Betway tarjoaa kauttamme hyvän 100% ensitalletusbonuksen 100€ saakka. Klikkaa etusi talteen alta!

Kevään merkkejä

Kärppien ja HIFK:n tuplamatsit ovat muotoutuneet varmaksi kevään merkiksi Liigassa. Kuumat ja laadukkaat matsit ovat olleet hienoa seurattavaa ja odotukset ovat korkealla myös tällä kertaa. Kärpät on jo runkosarjan voiton käytännössä varmistanut, mutta HIFK:lla on vielä paljon pelattavaa. Materiaaliltaan sarjan kärkeen kuuluva joukkue on kärsinyt valtavasta loukkaantumis- ja sairastelusumasta, mutta nyt alkaa jo hieman helpottaa. Hyvällä kevättalvella vierailla on vielä saumat nostaa sijoitustaan nykyisestä kuudennesta ylöspäin.

Vedonlyöntisivut pitävät Kärppiä ottelun jättimäisenä suosikkina. Uskallamme olla asiasta hieman eri mieltä. HIFK sai pelituntumaa jo keskiviikon komealla kotivoitolla Ilveksestä ja kuten edellä mainittiin, kokoonpanokin alkaa tervehtyä. HIFK on myös tässä parissa viihtynyt aina, myös vieraskaukalossa. Eikä pidä unohtaa sitä, että myös Kärpillä on omat murheensa loukkaantumisten suhteen.

Yllätystä ilmassa?

HIFK esitteli keskiviikkona kotiyleisölle todennäköisen tulevaisuuden suurpelaajan, kun Brad Lambert teki kotidebyyttinsä ykkösketjun laidalla. Teemu Turusen poissaollessa vastuuta lienee samalla tontilla luvassa lisääkin, eikä nuorukainen alun hapuilun jälkeen arastellut miesten vauhtia lainkaan. Lambert on mielenkiintoinen seurattava myös perjantaina Raksilassa. Ihan täysi varmuus vieraiden kokoonpanosta saadaan vasta ottelun alla, mutta ei se ainakaan keskiviikosta heikenny.

Heikon avauserän jälkeen koko HIFK pelasi Ilvestä vastaan erinomaiset kaksi jälkimmäistä erää. Pelituntumasta onkin pakko antaa myös perjantaina pientä plussaa vieraille. Kärppien edellinen matsi on viime viikon perjantailta, kun joukkue taipui Tapparalle vieraissa.

Myös Kärpillä on omat murheensa loukkaantumisten kanssa. Juho Lammikon ykkösvitja on tulikuuma ja terve, mutta kakkosesta alkaen tilanne on toinen. Kakkosketjun kaksikko Janne PesonenJussi Jokinen ei ole täydessä kunnossa, Michal Kristof on alisuorittanut pahasti ja alaketjuista viimeisimpänä riveistä tippui Julius Hermonen. Paperilla laaja materiaali uhkaa käydä tosipelien lähestyessä yllättävänkin repaleiseksi huiman ykkösketjun takana.

Veikkausvihje

Ei HIFK mielestämme mitenkään voi ihan niin suuri altavastaaja tässä ottelussa olla kuin mitä vedonlyöntisivustot väittävät. Betway tarjoaa vieraille huimaa kerrointa 4.25 ja kyllähän tämä on aivan liikaa.


Comments