Veikkausvihje

Tuleva Valioliigan mestari Liverpool vierailee lauantaina Norwichin Carrow Roadilla. Jättimäinen suosikkihan Pool tässäkin on, mutta kyllä me uskomme Teemu Pukin johdolla Canariesin pystyvän ainakin kerran jättiläistä haavoittamaan. Liverpoolin voitto ja molempien joukkueiden maalaaminen vähintään kerran on hieno pelikohde Olybetin kovalla kertoimella 2.57.

Uusi pelaaja? Saat kauttamme Olybetille huiman edun, riskittömän ensivedon aina 50€ saakka! Käytä se vaikka Valioliigaan klikkaamalla alta.

Kärki vastaan pohja

Liverpoolin osalta kauden loppu ei ainakaan Valioliigan osalta mitään suurempaa draamaa taida tarjoilla. Jürgen Kloppin miehistö on kerännyt kahta vaille täydet pisteet kauden 25:stä ottelusta ja eroa seuraaviin on jo kolmattakymmentä pinnaa. Norwichin osalta tilanne on täysin toinen taulukon vastakkaisessa päässä. Canaries on sarjan jumbona ja parantuneista otteista huolimatta pisteitä ei vain oikein kerry.

Norwich pelasi ennen pientä talvitaukoa maalittoman tasurin Newcastlen vieraana. Esitys oli jälleen ihan mukava ja tasuripinnakin tietysti plussaa, mutta tasapeleillä ei Canaries tämänhetkistä seitsemän pisteen eroa säilymiseen kuro umpeen. Ei Daniel Farken miehistö kuitenkaan missään nimessä luovuttanut ole. Otteluita on vielä rutkasti jäljellä ja jos parantuneet otteet saataisiin käännettyä myös voitoiksi, Canariesin esiintyminen Valioliigassa myös ensi kaudella olisi mahdollista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
10.00
5.80
1.28
10.00
6.10
1.28
9.00
6.00
1.29
9.75
6.00
1.29
11.00
6.40
1.29

Viihdettä Carrow Roadilla?

Lauantain ottelussa etukäteen ainakin viihdearvon pitäisi olla kohdallaan. Norwich on luonut viime otteluissaan paljon laatupaikkoja ja kyllä Pukinkin ruuti jossain vaiheessa jälleen kuivuu. El Puki on kauden mittaan kurittanut sarjan kärkijoukkueita urakalla, joten tätä teemaa olisi hyvä jatkaa myös Liverpoolia vastaan.

Liverpool voitti edellisessä matsissaan Southamptonin puhtaasti 4-0. Huomionarvoista kuitenkin on, että myös Southampton loi paljon hyviä maalipaikkoja ja olisi ansainnut vähintään yhden maalin nimiinsä. Vaikka Poolin puolustus on tulosten valossa suoriutunut varsin mukavasti, emme pidä vieraiden alakertaa ihan maineensa veroisena.

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1227668698174873601

Kokoonpanojen suhteen tilanne on ainakin Norwichin kannalta erinomainen. Keskikentän moottori Emiliano Buendia lienee toipunut täyteen pelikuntoon tauon aikana, joten ainoa sivussa olija isänniltä on Timm Klose. Poolin osalta Sadio Manén pelikunto on pieni arvoitus, mutta vaikka takareisi ei vielä täydessä kunnossa olisikaan ei vieraiden tulivoima tästä mahdottomasti kärsi.

Veikkausvihje

Kyllä Liverpool niin korkealla tasolla tällä hetkellä pelaa, että muu kuin vierasvoitto olisi iso yllätys. Emme silti usko myöskään Norwichin jäävän maaleitta lauantaina, joten vihjeeksi nostetaan yhdistelmäveto vierasvoitto ja molempien onnistuminen maalinteossa. Olybetin hieno kerroin 2.57 kelpaa mainiosti viikonlopun kupongille.


Comments