Veikkausvihje

NHL tarjoilee todellisen herkkupalan Euroopan prime timeen, kun St. Louis Blues isännöi Nashville Predatorsia. Mikä parasta, myös ottelun viihdearvo on etukäteen korkealla. Paras pelivalinta löytyykin maalimääristä, yli 5.5 osumaa nostetaan vihjeeksi 888sportin huippukertoimella 1.86.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Preds pudotuspelijahdissa

Surkean alkukauden materiaaliinsa nähden pelannut Nashville Predators on ehdottomasti nostanut tasoaan uuden päävalmentajansa John Hynesin johdolla. Edelleenkään otteista ei ole löytynyt kuitenkaan sitä tarvittavaa tasaisuutta, mitä pudotuspelipaikkaan vaaditaan. Parantuneista peliesityksistä huolimatta ero pudotuspeliviivaan ei ole kaventuntu, joten Predatorsin henkilökohtaiset playoffit ovat periaatteessa jo käynnissä.

Hallitsevan mestarin St.Louis Bluesin tilanne on paljon parempi. Joukkue on jyskyttänyt läpi kauden yllättävänkin vahvasti ja koko lännen kärkipaikka on edelleen hyppysissä. Viimeiset kolme matsia joukkue on kuitenkin hävinnyt ja vieläpä varsin epätyypillisillä esityksillä. Puolustaja Jay Bouwmeesterin pelottava lyyhistyminen penkillä aiemmin viikolla vaikutti myös Bluesin peliin ainakin parissa edellismatsissa. Mikä tärkeintä, konkaripakki vaikuttaa toipuvan tapahtuneesta erinomaisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.16
4.10
2.90
2.20
4.10
2.85
nordicbet logo
2.20
4.20
2.80

Maaleja luvassa Enterprisessa?

Kahden runsasmaalisen joukkueen välillä tuskin mitään peruuttelua nähdään lauantainakaan. Predators on virkistynyt varsinkin hyökkäyssuuntaan. Yksi näkyvimmistä parantajista on ollut kauppahuhujenkin kohteena pyörinyt Mikael Granlund, joka pelaa vieraiden ykkösvitjan laidalla kauden selvästi parasta vaihettaan. Toisaalta joukkueen suomalaismaalivahdeilla on ollut vaikeampaa. Juuse Saros kuitenkin nollasi edellismatsissa New York Islandersin, jos Preds jatkaa vuorovedolla niin tänään maalilla nähdään Pekka Rinne.

Bluesin pelit puolestaan ovat olleet pääosin sarjan viihdyttävimmästä päästä. Kymmenestä edellismatsista kahdeksassa on nähty vähintään kuusi maalia, edellisottelu Vegasia vastaan rallateltiin numeroihin 6-5. Tehoja tuo terävän hyökkäämisen lisäksi myös timanttinen ylivoimapeli, jossa Blues on aivan sarjan eliittiä. Toisaalta joukkue päästää paljon laukauksia hyviltä paikoilta, eikä viime kevään sensaatiovahti Jordan Binningtonkaan samalle tasolle ole päässyt. Blues on kaikkiaan siis varsin runsasmaalinen joukkue.

Veikkausvihje

Kahden jossain määrin ailahtelevan joukkueen kohtaamisessa voittajan veikkaaminen ei kiinnosta. Nostetaan siis peleihin oikein maistuva maalimääräveto yli 5.5 osumaa, jolle parhaan kertoimen 1.86 tarjoaa 888sport.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments