Veikkausvihje

Juventuksella kävi hyvä tuuri Mestarien liigan pudotuspelien arvonnassa, kun Vanha Rouva arvottiin pahasti heikentynyttä Lyonia vastaan. Tuskinpa avausosassakaan voittajasta epäselvyyttä on, Juventus nostetaan peleihin Bethardin huippukertoimella 1.95.

Ei vielä pelitiliä? Bethard on vedonlyöjän luottopakki, laaja kohdevalikoima ja korkeat kertoimet eivät jätä koskaan pulaan. Alkuun pääset tuplaamalla ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka. Klikkaa edut haltuun alta.

Lyonin matka katkeaa?

Lyon hävisi viime kaudella Barcelonalle pudotuspelien avauskierroksella ja sama taitaa olla kohtalo myös tällä sesongilla. Putoaminen oli lähellä jo helpohkossa alkulohkossa, mutta dramaattisten vaiheiden jälkeen paikka aukesi sentään vielä jatkopeleihin. Kausi on kuitenkin kokonaisuutena ollut todella vaikea. Kotimaan sarjassa Lyon seitsemäntenä ja jäämässä näin europaikkojen ulkopuolelle.

Onko Lyon sitten täysin umpisurkea joukkue? Ei toki. Kotonaan Les Gones on pelannut paikoin ihan hyvää jalkapalloa, tosin vastuskin on pääosin ollut paljon köykäisempää sorttia. Joukkueessa on jonkin verran laatutavaraa, kuten huippulupaava keskikenttäpeluri Houssem Aouar. Toisaalta ex-ManU laituri Memphis Depayn kauden lopettanut loukkaantuminen oli todella kova isku Lyonin hyökkäyspelaamisen kannalta.

Juventus on satsannut viime kesinä hurjasti juuri Mestarien liiga mielessä. Cristiano Ronaldo tuli kesällä 2018 riveihin vain tätä kilpailua varten ja viime kesänä haaviin tarttui isolla rahalla Aaron Ramseya, Matthijs De Ligtia ja kumppaneita. Nyt olisi se hetki, kun hankinnoista aletaan ulosmitata myös tulosta.

Serie A ei tällä kaudella ole ollut samanlaista Juven marssia kuin aiempina vuosina. Seura toki vaihtaisi koska tahansa jälleen yhden kotimaan mestaruuden Mestarien liigan isokorvaiseen kannuun. Maurizio Sarrin miehistö ei ole tässä kohdin kilpailun suurin voittajasuosikki, mutta vahvimpiin haastajiin se ehdottomasti kuuluu.

Veikkausvihje

Hurjavireisen Ronaldon johdolla Juventus haluaa taatusti lyödä luun kurkkuun heti avausosassa. Lyon on niin paljon heikompi, että kyllähän tässä niukka vierasvoitto varsin todennäköiseksi lopputulemaksi nouseekin. Bethardin 1.95 on aivan riittävä kerroin Juven voitolle.


Comments