Veikkausvihje

Tiistain toinen Mestarien liigan pudotuspelipari Napoli – Barcelona on etukäteen kovin toispuoleinen taisto. Barca nousee jo avausottelussa vieraskentästä huolimatta lähes 50% suosikiksi, joten Fastbetin hieno kerroin 2.20 kelpaa kernaasti tiistain peleihin mukaan.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Katalaanit kovassa iskussa

Siinä missä Napolin kausi on mennyt todella pahasti penkin alle, Barcelona on noussut oivalliseen vireeseen niin kotimaan sarjassa kuin toki myös Mestarien liigassa. Barca on viime vuosina kärsinyt toisinaan yllättäviäkin vierastappioita tässä kilpailussa, mutta tällä kertaa tuota vaaraa ei taida olla. Gennaro Gattuson päävalmentama Napoli on hieman piristynyt, mutta toisaalta ollut paikoin myös kotoisella Stadio San Paololla vain varjo entisestään.

Loukkaantumiset haittaavat nekin omalta osaltaan kotijoukkue Napolin menoa. Avainmiehistä ainakin Arkadiusz Milik, Hirving Lozano ja Kalidou Koulibaly kärsivät eri asteisista kolhuista. Isäntien kokoonpano selviää lopullisesti vasta ottelun alla, mutta turvallista on veikata ettei Partenopei myöskään miehistönsä puolesta täydellä ryhmällä otteluparin avausosaan pääse.

Barcelona hakee parin kuivemman vuoden jälkeen jälleen menestystä myös maaosan ykköskilpailussa. Alkulohkosta joukkue marssi jatkoon vakuuttavasti tappioitta päästämällä kuudessa ottelussa vain neljä maalia omiin. Kun joukkueen ykköstähti Leo Messikin vaikuttaa olevan aivan huippuaikojensa vedossa, kaikki näyttää juuri nyt Barcan kannalta erittäin hyvältä. Joukkue on yhdessä englantilaisjoukkueiden Man Cityn ja Liverpoolin sekä Bayern Münchenin kanssa suurin voittajasuosikki myös tähän kilpailuun.

Barca harjoitteli viikonvaihteessa Eibarin nurin numeroin 5-0 ja Messi osui tuossa matsissa neljästi. Tuoreista hankinnoista Antoine Griezmann ja Frenkie De Jong ovat kauden edetessä istuneet katalaanien kokoonpanoon mainiosti. Toki vieraillakin silti omat huolensa ennen pudotuspelejä on. Tuore päävalmentaja Quique Setien joutuu tulemaan toimeen ilman loukkaantuneita Luis Suarezia, Ousmane Dembelea ja Jordi Albaa.

Veikkausvihje

Barcelonalla on palava halu palata huipulle myös Mestarien liigassa. Heti avausottelusta asti joukkueella on varmasti täysi höyry päällä, viime vuosien pettymyksiä ei haluta kokea uudestaan. Mielestämme Barca on tällä hetkellä joukkueista niin paljon edellä, että vierasvoitto on myös varsin todennäköinen lopputulema. Fastbetin hieno kerroin 2.20 vieraille on oikein maistuva haku tiistain kierrokselle.


Comments