Veikkausvihje

Tappara ja HIFK iskevät yhteen tiistain ainoassa liigamatsissa. Hakametsässä lähtökohdat ovat etukäteen erittäin tasaiset, Tappara on kotonaan pieni suosikki mutta huippuvireinen IFK ei ole kaukana perässä. Parasta pelattavaa löytyykin vieraiden puolelta, LeoVegaisn huippukerroin 2.75 on ehdottomasti liikaa sarjan kenties kuumimmalle joukkueelle.

Ei vielä tiliä? LeoVegas pisti bonuksensa uusiksi, nyt on tarjolla muikea 100% ilmaisveto 100€ asti! Klikkaa kova etu talteen alta.

Klassikkomatsi kovin panoksin

Liigan perinneseurat Tappara ja HIFK kohtaavat tiistaina ottelussa, josta ei panosta puutu. Kirvesrinnat ovat melko tukevasti sarjan kakkospaikalla, mutta viikonlopun paikallistappio Ilvekselle tiesi sitä että pinnoja pitää vielä haalia. Tappara ei missään nimessä ole muutenkaan pelillisesti ollut viime aikoina ihan samalla tasolla kuin pitkin kautta, joten petrattavaa piisaa myös taulukon lisäksi myös kaukalon puolella.

HIFK puolestaan on sarjan kuumimpia ryhmiä ja juuri nyt mahtavassa vireessä. Joukkue on haastavasta ohjelmasta huolimatta napsinut voittoja lähes ilta toisensa jälkeen. Viimeisen puolentoista viikon aikana HIFK:n jalkoihin ovat jääneet kärkijoukkueista Kärpät, Ilves ja viimeisimpänä KooKoo. 4-0 kotivoitto perjantaina oli väkevä esitys, vaikkakaan KooKoo ei ihan parhaimpaansa yltänyt.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.25
3.90
2.75
nordicbet logo
2.40
3.90
2.70
betsson logo
2.39
3.85
2.65
2.35
3.80
2.60
2.35
3.75
2.60

Loukkaantumiset ovat tälläkin kaudella olleet ainakin keskikokoinen ongelma HIFK:lle. KooKoo:ta vastaan joukkueen ykköstykki Teemu Turunen teki komean paluun kaukaloon ja tälle viikolle odotellaan mukaan myös ketjukaveri Otto Paajasta. Avainpelaajista Ville Leskinen on vielä ainakin tämän viikon sivussa, mutta muuten vierasjoukkueen tilanne alkaa näyttää oikein lupaavalta. Materiaalin puolesta HIFK on ehdottomasti aivan sarjan kärkeä ja erittäin potentiaalinen menestyjä myös pudotuspeleissä.

Kokoonpanojen puolesta myös Tapparan tilanne on mainio. Valtteri Kemiläisen poissaolo on iso miinus erityisesti ylivoimapeliin, mutta muuten palikat ovat ojennuksessa. Pelillisesti kirvesrinnat eivät kuitenkaan erityisen vakuuttavassa vireessä ole. Niin Ilves kuin varsinkin myös HPK tukehduttivat Tapparan hyökkäyspelaamisen tehokkaasti viikonloppuna ja saldona olikin kaksi tappiota.

Veikkausvihje

Tappara on kotietunsa myötä hienoinen suosikki klassikkopeliin tiistaille. HIFK on kuitenkin paljon paremmassa iskussa ja vierailla on täydet saumat myös Hakametsässä. Haetaan pientä yllätystä LeoVegasin hienolla kertoimella 2.75 vierasvoitolle.

leo promo


Comments