Veikkausvihje

Real Madrid ja Manchester City kohtaavat keskiviikon huippumatsissa Bernabeulla. Lähtökohdat jättiläisten avausosaan ovat täysin ympäripyöreät. Tasapeli ei olisi avausmatsista kummallekaan huono tulos, joten risti on erinomainen lähtökohta myös vedonlyöntiin. Betsafen kärkikerroin 3.80 on yksinkertaisesti liikaa.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

Titaanien taisto Bernabeulla

Manchester City lähtee parantuneiden otteidensa myötä vedonlyöntisivustojen mielestä hienoisena suosikkina tähän pudotuspeliparin avaavaan vierasotteluun. Näkemys on tietysti ihan perusteltu, sillä City on ollut ihan kelpo vireessä viime ajat. Kotijoukkue Real Madrid puolestaan ei ole ollut erityisen vakuuttava ja sillä on lisäksi huolena Eden Hazardin uusi loukkaantuminen, joka pitää miehen kenties loppukauden sivussa.

Realin kirjoittaminen ulos otteluparista on nähdäksemme kuitenkin vahvasti liioittelua. Joukkue on vuosien saatossa osoittanut aivan riittävän monta kertaa olevansa isojen tilanteiden ryhmä. Zinedine Zidanen miehistö on voittanut vain yhden edellisestä neljästä ottelusta ja viikonloppuna Realilla on lisäksi tiedossa myös supermatsi Barcelonaa vastaan. Ei isäntiä silti tässäkään ottelussa kannata aliarvioida.

MUISTA MYÖS BETHARDIN 100%/100€ TARJOUS MESTARIEN LIIGAAN! 

Hazardia lukuunottamatta Realin miehistö on käytännössä terve. Zidanella onkin pelivaraa molempiin isoihin otteluihin ja kierrätystä on varmasti luvassa. Realin miehistön laajuudesta ja laadusta kertoo jotain se, että Hazardin jättämän aukon paikkaamisesta kilpailevat superlupaus Vinicius Junior, Isco sekä Rodrygo. Miten ikinä Zidane kahteen isoon matsiin miehistönsä nimeääkään, kilpailukykyinen nippu valkoisilla on kentällä.

Cityn tilanne on kokoonpanon suhteen vieläkin parempi. Jopa koko kauden sivussa ollut Leroy Sane on palaamassa pelikuntoon, mutta ei toki vielä tässä ottelussa. Toinen pienestä vammasta kärsivä pelaaja Raheem Sterling sen sijaan olisi varmasti Pep Guardiolalle mieluinen palanen vasemmalle laidalle. Tämä kausi olisi Citylle ja Guardiolalle lähes pakollisen menestyksen vuosi, varsinkin kun mahdollisista rangaistuksista ensi kaudelle ei tiedä vielä varmasti kukaan.

Veikkausvihje

Lähtökohdat ovat aivan ympäripyöreät. City on ollut hivenen parempi viime ajat, mutta ei Real kotonaan iso altavastaaja ole ketään vastaan. Kahden kokeneen joukkueen pirtaan sopisi erinomaisesti avausosan tunnusteleva tasuri. Sille saa myös Betsafelta mahtavan kertoimen 3.80.

betsafe kokemuksia ja arvostelu


Comments