Veikkausvihje

JYP ja HPK kohtaavat Liigan ottelussa Hippoksella perjantaina. Meidän selkeä peli-ideamme matsiin on vierasjoukkue HPK, joka saa Coolbetilla mahtavaa kerrointa 2.65.

Ei vielä tiliä? Kauttamme saat Coolbetille jopa 400% tervetuliaisbonuksen! Klikkaa etusi talteen alta.

Taistelua ensimmäisen viivan alla

JYP ja HPK majailevat ennen perjantain matsia peräkkäisillä sijoilla suoran pudotuspeliviivan alla. Matkaa viivan päälle alkaa olla jo melkoisesti, joten suurella todennäköisyydellä joukkueet pelaavat siitä, kumpi sijoittuu Liigan 19-20 kauden runkosarjassa sijalle seitsemän. HPK on näillä sijoilla keikkunut enemmän tai vähemmän koko kauden, mutta JYP on syöksynyt viime aikoina vauhdilla sarjan kärkipään tuntumasta jo vankasti suoran viivan alle.

Molemmat joukkueista olivat tappiollisia edellismatsissaan keskiviikkona. JYP kärsi kotonaan ruman 2-6 tappion Ässille ja HPK puolestaan taipui viime kevään finaaliuusinnassa Oulussa Kärpille lukemin 4-1. Joukkueiden pelaamisessa on tällä hetkellä kuitenkin erittäin suuri ero. JYP ei saa omaa viisikkopeliään toimimaan kuin paikoin ja joukkue elää muutamien kärkiyksilöidensä onnistumisista. Konkariosastolta varsinkin Jarkko Immonen pelaa upeaa kautta.

https://twitter.com/Pallokerho/status/1232621810816094210

HPK puolestaan on kentällä todella selvästi laadukkaampi. Antti Pennasen miehistö pelaa erittäin kompaktia lätkää, joka ei toki ole aina erityisen tehokasta. Kärpät iski muutamasta tilanteesta ratkaisut lähinnä ylivoimaisen yksilötaidon ja erikoistilanneosaamisen myötä, mutta HPK kilvoitteli pelillisesti aivan täysin. Yksi selkeä parantamisen kohde Kerholla löytyy ylivoimapelistä, joka sekin on kuitenkin osoittanut kevään myötä elonmerkkejä. Joukkueelta löytyy tähän myös Markus Nenosen ja Jere Innalan kaltaisia kuumia täsmäaseita.

Veikkausvihje

Siinä missä JYP seilaa hyvin epäselvillä vesillä, HPK:n identiteetti on kristallinkirkas. JYP oli erittäin pahassa pulassa jo varsin samantyyppistä Ässiä vastaan, eikä kotijoukkueella helppoa tule Hippoksella perjantainakaan. Kerho heittää kovan haasteen ja nousee myös meidän peli-ideaksemme vedonlyöntiin.

Parhaan kertoimen 2.65 vierasvoitosta tarjoaa Coolbet.


Comments