Veikkausvihje

Tampa Bay Lightning ja Calgary Flames kohtaavat lauantain euro prime time-ottelussa NHL:ssä. Lightningin viime ottelut ovat olleet tuloksellisesti nihkeitä, mutta kyllähän Bolts tässäkin selvästi vieraitaan laadukkaampi nippu. NordicBetin kova kerroin 1.90 kotivoitolle on aivan riittävä tarjous.

Uusi pelaaja? NordicBet tarjoaa kauttamme 170€ tervetulopaketin, jossa ensimmäinen talletuksesi tuplataan 100€ saakka. Klikkaa huima etu talteen alta.

Itä vastaan länsi

Kotijoukkue Lightning taistelee tiukasti Itäisen Konferenssin ja samalla myös koko NHL:n runkosarjan ykköstilasta. Kovin haastaja loppukauden osalta lienee automaattisesti saman Atlantic Divisioonan kiistakumppani Boston Bruins, lännen kärjestä ei taida riittävästi puristusta tai laatua löytyä runkosarjan lopun aikana.

Flames puolestaan painii omia pudotuspelejään jo hyvissä ajoin. Epätasaisesti esiintynyt mutta potentiaalinen joukkue kuuluu laajaan ryhmään villi kortti-paikasta taistelevia nippuja, loppukauden onnistumisella suora paikkakin on toki täysin mahdollinen.

Veikkausvihje

Lightningin heikompi jakso on nostanut kotijoukkueen kertoimia turhankin korkealla. Isännät ovat edelleen näistä joukkueista se selvästi parempi, eikä aikainen alkamisaika idässä ainakaan Lightningia haittaa.

Me uskomme vahvasti kotijoukkueen palaavan oikeille raiteille ja myös voittojen tielle tässä matsissa. NordicBet tarjoaa kotivoitosta kerrointa 1.90, mikä on ehdottomasti pelikelpoinen valinta lauantai-illalle.


Comments