Veikkausvihje

HIFK ja KalPa iskevät yhteen tiistaina Helsingissä. Pelattavaa on vielä molemmilla, mutta varsinkin kotijoukkueella pinnat olisivat tarpeen. Tasoero on muutenkin melkoinen isäntien suuntaan, joten otetaan vihjeeksi näkemysveto HIFK -1.5 Fastbetin huippukertoimella 1.85.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

HIFK tähyilee ylöspäin

Kotijoukkue HIFK on kuusi ottelua ennen runkosarjan loppua mielenkiintoisessa tilanteessa. Lauantain vierastappio Mikkelissä hieman laannutti suurinta lieskaa HIFK:n ympärillä, mutta edelleen Nordiksen isännillä on kaikki saumat napsia ainakin pari päänahkaa lisää ja taistella jopa pudotuspelien kotiedusta hyvällä loppurutistuksella.

KalPa on varsin toisenlaisessa paikassa. Kuopiolaisilla on plakkarissa runkosarjan yhdeksäs tai kymmenes sija, mikä riittää paikkaan “säälipleijareissa”. Sinänsä KalPa:n kannalta lienee melko yhdentekevää, tuleeko avauskierroksella vastaan HPK tai JYP, joten isompaa pelattavaa ei pisteiden puolesta enää ole. Ei se toki esityksiin kentällä ole vaikuttanut tähänkään asti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.48
5.60
4.85
nordicbet logo
1.49
5.80
5.10
1.47
5.50
4.90
1.47
5.50
4.90

HIFK on keikkunut koko alkuvuoden kuntopuntarin kärkipäässä tai sen tuntumassa. Tuntuukin että Jarno Pikkaraisen miehistö on tälläkin kaudella löytämässä parhaan vireensä juuri pudotuspelien kynnyksellä. Frans Tuohimaan loukkaannuttua Atte Engren on automaattisesti napannut ykkösvahdin paikan ja tavallaan tilanne on jopa aiempaa selkeämpi. Myös tulikuuma ylivoima on erinomainen ase ratkaisupelien lähestyessä.

Ainoa kysymysmerkki isäntien kokoonpanosta löytyy alakerrasta. Tuore hankinta Jeremy Dehner loukkaantui välittömästi ja on sivussa, Joonas Lyytisen tilanne on täysin auki mutta kaukana pelikunnosta mies ei ole. Muuten HIFK pääsee erinomaisella kokoonpanolla runkosarjan loppukahinoihin.

https://twitter.com/HIFKHockey/status/1234380540674965510

KalPa on pelannut viime ajat melkolailla tasollaan. Toisin kuin isännillä, erikoistilanteet ovat olleet savolaisille täyttä myrkkyä. KalPa myös ottaa ottelusta toiseen valtavasti jäähyjä, mikä ei lupaa hyvää tiistain otteluun HIFK:n laadukasta ylivoimaa vastaan. Myös maalivahtiosastolla vieraat antavat aikamoisen tasoituksen, sillä Eero Kilpeläinen on kauden mittaan ollut kaukana vakuuttavasta.

Veikkausvihje

Me otamme tässä matsissa vahvasti kantaa HIFK:n puolesta. Nimekkään joukkueen potentiaali on valtava ja pääosin pelikin on ollut viime viikot hyvässä kuosissa. Myös motivaatioetu pitäisi olla Nordiksen isäntien puolella. HIFK -1.5 nostetaankin peleihin Fastbetin hienolla kertoimella 1.85.


Comments