Veikkausvihje

Jokerit vei kaksi kotiotteluaan Lokomotivia vastaan näytöstyyliin. Kolmanteen matsiin vedonlyöntikertoimet kuitenkin jo liioittelevat joukkueen mahdollisuuksia, Lokomotiv nousee ensimmäisessä kotiottelussaan ehdottomasti kupongille Zulabetin hienolla kertoimella 2.48.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Jokerit liikkeelle murskaavasti

Etukäteen Jokerien lännen puolivälierien avaussarja Lokomotivia vastaan oli helppo luokitella kohtaamiseksi, jossa Jokerit on suosikki mutta Loko omaa ehdottomasti saumansa yllätykseen. Avausotteluiden perusteella sarjassa on kuitenkin tasan yksi kuski ja se ei ole kesken kauden ruoriin tulleen Mike Pelinon junailijaryhmä. Runkosarjassa tiiviistä ja osin laadukastakin kiekkoa pelannut Lokomotiv oli täysi vastaantulija ja jopa hämmentävän huono pudotuspelisarjan alussa.

Jokerit vei kaksi kotimatsiaan murskaavasti yhteismaalein 10-1. Narripakan ei tarvinut edes esittää parastaan, sillä Lokomotiv oli todella aseeton kentän molemmissa päädyissä. Nuori tähtivahti Ilja Konovalov sai keräillä kiekkoja selkänsä takaa jo otteluiden alussa siihen malliin, että myöhemmät erät pelattiin lähinnä siksi että protokollaan niin kuuluu. Jokerien isoin kysymys etukäteen oli puolestaan juuri maalivahtipeli, mutta sekä Antti Niemi että Janis Kalnins pääsivät helpolla.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Jokerit on loistavan alun jälkeen nostanut itsensä selväksi suosikiksi marssimaan jatkoon tästä otteluparista. Mutta onko vierasjoukkue tosiaan suosikki myös vieraskaukalossa? Meidän mielestämme ei. Jos Lokomotiv meinaa tähän sarjaan nousta mukaan, se pitää tehdä tässä ja nyt. Pieni epätoivo on harvoin urheilujoukkueelle pahasta, joten torstaina on luvassa todella nälkäinen Loko kotikaukalossaan.

Vaikka Lokomotiv oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa hämmentävän heikko, ei se edelleenkään ole huono jääkiekkojoukkue. Kotikaukalossaan Lokon hyökkääminen tuskin tulee olemaan yhtä aneemista ja Stephane Da Costan, Magnus Pääjärven ja kumppaneiden toimesta maalipaikkoja syntynee parempaan tahtiin kuin Ilmalassa. Kotonaan Lokon on myös pakko jämäköittää puolustamistaan runkosarjan tasolle, tai noutaja tulee nopeasti. Ehkäpä myös vieraiden veskarikaksikko Niemi – Kalnins vihdoin myös testataan kunnolla.

Veikkausvihje

Kahteen ensimmäiseen otteluun olisi helppo ylireagoida ja julistaa Jokerit jo varmaksi jatkajaksi. Niin kokenutta joukkuetta kuin Lokomotivia vastaan tämä olisi mielestämme liioittelua. Loko tarvitsee väkisin voiton torstaina ja kyllä se mielestämme myös on suosikki sen ottamaan. Zulabetin huippukerroin 2.48 kelpaa kernaasti torstain peleihin mukaan.


Comments