Veikkausvihje

TPS ja Ilves kohtaavat keskiviikkona Turussa. Kaksi perinteikästä seuraa ovat menossa vahvasti eri suuntiin, Ilves on tällä hetkellä tästä kaksikosta kaikessa edellä. Peleihin nousee vieraiden vähintään kahden maalin voitto Betsafen kovalla kertoimella 2.18.

Ei vielä tiliä? Betsafe pisti bonuksensa uusiksi, nyt tarjolla on muhkea 100% vedonlyöntibonus 150€ saakka! Tuplaa ensimmäinen talletuksesi klikkaamalta etu talteen alta.

Perinneseurat eri reitillä

Otteluun lähdettäessä kotijoukkue TPS on Liigan runkosarjassa sijalla 11. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuitenkin jo kymmenen pistettä, joten käytännössä loppukausi pelataan pois koska ohjelmassa niin lukee. Teoreettiset mahdollisuudet isännillä toki vielä jopa jatkopeleihinkin ovat.

Turkulaisten kausi on ollut äärimmäisen vaikea. Melko kovin odotuksin sesonkiin lähtenyt joukkue on pettänyt kautta linjan ja ilonaiheet ovat olleet vähissä. Nuorten pelaajien osastolta on löytynyt tykkikauden pelanneen Lauri Pajuniemen lisäksi vähintään puolittaisia onnistumisia, mutta muuten plussat ovat kortilla. Viime aikoina hieman piristynyt tähtikaarti à la Ilari Filppula ja Lauri Korpikoski on pettänyt pahiten. Edellämainitun kaksikon yhteinen plusmiinustilasto (-33) kertoo kaiken tarvittavan sesongin kulusta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
4.30
4.50
1.66
nordicbet logo
4.40
4.60
1.69
4.25
4.50
1.65
4.20
4.40
1.62
4.20
4.50
1.66
4.60
4.20
1.65

Edellisottelussaan TPS hävisi kotonaan rumasti Tapparalle 0-5. Turkulaiset ovatkin koko sarjan heikoin kotijoukkue, pelatusta 26:sta kotimatsista pinnoja on kertynyt vain aneemiset 19. Sanomattakin on selvää, ettei tällaisilla tilastoilla taistella paikasta pudotuspeleissä.

Ilves jälleen oikealla tiellä

Ilves puolestaan on noussut pienen alhon jälkeen taas takaisin voittojen tielle. Lukolle tuli viime viikolla tappio vieraissa, mutta muuten tupsukorvat ovat keränneet pinnoja hyvään tahtiin. Parin viikon takainen Jukurit-kotitaaperrus taisikin olla erinomainen opetus voittavan jääkiekon saloista. Nyt Jouko Myrrän päävalmentama vierasjoukkue on palannut jälleen työnteon ja viisikkopelin perusasioiden äärelle.

Ilveksellä on runkosarjan lopussa vielä paljon pelattavaa. Pudotuspelien avauskierroksen kotietu eli sijoitus neljän parhaan joukossa on omissa tassuissa, mutta pinnoja se vaatii vielä paljon lisää. Ilveksen suurin vahvuus tällä hetkellä on todella tiivis viisikkopeli ja loistava maalivahti Lukas Dostal. Tehoja ei ole alkukauden malliin löytynyt, mutta TPS tarjoaa täydellisen sauman parantaa tätäkin tilastoa. Valmennusjohto on lisäksi herätellyt joukkuetta pienillä ketjuviilauksilla ja ainakin lauantain KalPa-matsissa myös jälki oli vahvempaa.

Veikkausvihje

Pelinkuva pitäisi keskiviikkona olla kuin tehty laadukkaalle vierasjoukkueelle. Kotonaan TPS pyrkii pelaamaan hieman kiekollisemmin, mikä sataa tiiviin Ilveksen laariin. Olisimme kovin yllättyneitä, jos pinnat eivät lopulta lähtisi ainakin parin maalin marginaalilla Tampereen suuntaan.

Betsafe tarjoaa vierasjoukkueen vähintään kahden maalin voitosta huippukerrointa 2.18 ja eihän tätä tarjousta voi missata.

betsafe kokemuksia ja arvostelu


Comments