Veikkausvihje

HIFK ja HPK ratkovat perjantaina Nordiksella Liigan runkosarjan viimeisen suoran pudotuspelipaikan kohtaloa. HPK elättelee vielä pientä toivoa noususta viivan paremmalle puolelle, mutta tuskinpa enää perjantain jälkeen. Hurjavireinen HIFK on sarjan kuumimpia joukkueita ja erinomainen pelikohde myös vedonlyöntiin NordicBetin kärkikertoimella 1.87.

Uusi pelaaja? NordicBet tarjoaa kauttamme 170€ tervetulopaketin, jossa ensimmäinen talletuksesi tuplataan 100€ saakka. Klikkaa huima etu talteen alta.

HIFK sinetöi suoran jatkopaikan?

Teoriassa vieraaksi tuleva HPK voisi vielä uhata HIFK:n toiveita suorasta paikasta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Mahdollisuus on kuitenkin nimenomaan lähinnä teoreettinen, sillä HIFK on mahti-iskussa ja neljän pinnan eron lisäksi stadilaisilla on vielä yksi ottelu hyvää varastossa. Todennäköisesti perjantain jälkeen kuusi ensimmäistä joukkuetta onkin selvillä, kuusikon sisäinen järjestys onkin sitten aivan toinen asia.

HIFK on kauden edetessä kohti ratkaisuvaiheitaan parantanut jälleen selvästi. Viime vuonna joukkueen ylivoimaisesti parhaat ottelut nähtiin pudotuspeleissä ja hieman samansuuntainen trendi vaikuttaisi olevan edessä tälläkin kaudella. Atte Engren on noussut paikkaamaan Frans Tuohimaata maalinsuulla todella laadukkaasti, joten maalivahtiosastoltakaan ei helsinkiläisille potentiaalista kriisiä ole helppo ennustaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.87
4.05
3.90
1.85
4.00
3.60
1.84
3.95
3.80
1.83
3.85
3.70
1.76
4.25
3.80

Tiistaina HIFK nappasi lopulta melko helpot kolme pistettä KalPa:a vastaan. Kapteeni Jere Sallisen takoi kolme maalia ja kotijoukkueen isot tykit kuten Sebastian Dyk, Otto Paajanen ja Teemu Turunen olivat alati vaarallisia. Alakerrassa HIFK:lla on pieniä puutteita ja pari loukkaantumistakin, mutta kokonaisuutena joukkue on ehdottomasti potentiaalinen menestyjä myös pudotuspeleissä. Peli vaikuttaa tällä hetkellä kauden tähän asti parhaalta.

HPK on pelannut oikeastaan juuri sellaisen kauden, kuin mitä hallitsevalta mestarilta odotettiin. Suora pudotuspelipaikka taitaa jäädä karvan verran vajaaksi, mutta laadukkaasti myös Antti Pennasen joukkue on jälleen esiintynyt. Materiaaliero vaikkapa juuri HIFK:hon on melkoinen, mutta selkeä pelitapa ja hyvä asenne on jälleen riittänyt kelpo kauteen. Suurin muutos viime kauteen taitaa kuitenkin olla maalinsuulla, Emil Larmin korvaajaksi ei Joona Voutilaisesta tai Rasmus Reijolasta sitten kuitenkaan ole ollut.

Kerholla on viikolta alla jo tappio Lukolle ja voitto SaiPa:sta. Kolmas kova matsi neljään päivään ei ole rajallisen materiaalin ryhmälle lainkaan optimaalinen tilanne, vaikka entisaikojen Helsinki-kammosta HPK onkin päässyt yli jo aikoja sitten.

Veikkausvihje

Sympaattinen HPK on hieno kiekkojoukkue, mutta perjantaina jaot taitavat olla väärät. Selvästi yli 50% kotisuosikiksi nouseva HIFK kelpaa ottaa myös vedonlyöntikupongille NordicBetin huippukertoimella 1.87.


Comments