Veikkausvihje

NHL tarjoilee melkoista kiekkoherkkua parhaaseen katseluaikaan, kun Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals kohtaavat huipputärkeässä Metropolitan-divisioonan huippuottelussa. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina yskineet ja lähtökohdat ovat muutenkin umpitasaiset. Houkuttelevin pelivalinta löytyy näillä kertoimilla vieraiden puolelta, Zulabetin kova kerroin 2.70 kelpaa ehdottomasti vähintään viihdevedoksi.

Ei vielä tiliä? ZulaBet on uusi vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille muhkeaa 100% vedonlyöntibonusta jopa 200€ saakka. Tarkemmat bonusehdot ja lisätiedot voit lukea ZulaBet-arvostelustamme. Edut saat haltuusi klikkaamalla alta.

Mahtiseurat epävireessä

Jos tolkuttoman kovasta Metropolitan-divisioonasta ruvetaan NHL:n tämän kauden mestarikandidaatteja perkaamaan, niin kyllähän juuri Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ovat ne joukkueet joiden kohdalla useimpien asiantuntijoiden peukalot nousevat pystyyn. Silti kumpikin jäteistä on viime aikoina esiintynyt erittäin ailahtelevaisesti. Penguins sentään sai tappioputkensa poikki ja on nyt voittanut kaksi edellistä matsiaan. Capitals puolestaan on pari edellistä otteluaan hävinnyt ja vielä divisioonan sisällä.

Penguinsin kuuden ottelun tappioputki oli nykyiselle Penguins-organisaatiolle hyvin harvinaista herkkua. Materiaaliltaanhan joukkue kuuluu maalivahteja lukuunottamatta jokaisella osa-alueella ainakin lähelle sarjan kärkeä, joten katseet ovat kohdistuneet asenteeseen ja pelitapaan. Sidney Crosbyn johtamassa joukkueessa asennevammaan on hieman vaikea uskoa, eikä toimiva pelitapakaan yhtäkkiä mihinkään katoa. Suurimpana syynä taisi sittenkin olla normaalin ailahtelun lisäksi vieraspainotteinen ohjelma sekä puhdas sattuma.

Capitals puolestaan on ollut yhtälailla ailahteleva loppukauden mittaan. Loistavan alkukauden ansiosta joukkue kuitenkin johtaa edelleen koko divisioonaa, joten puheet kriisistä ovat mielestämme myös Capsin kohdalla vahvasti liioiteltuja. Capitals teki siirtorajalla isäntien tapaan (Patrick Marleau) myös mielenkiintoisen liikkeen nappaamalla mielipiteitä jakavan venäläislaituri Ilja Kovaltshukin miehistöönsä loppukauden sopimuksella. Uhkan ja mahdollisuuden sisältävä siirto ei ole ainakaan vielä näyttänyt erityisen nerokkaalta, mutta ehkäpä taiteilija löytää paikkansa erityisesti joukkueen ylivoimalla loppukauden mittaan.

Myös Capitals on materiaaliltaan aivan sarjan kärkeä ja ylipäänsä erot huippumatsissa ovat todella pienet. Väistämättä ottelussa haetaan jo asemia myös jatkopeleihin, joten kuumakaan matsi ei yllättäisi lainkaan. Voittajan veikkaaminen etukäteen on haastava tehtävä, mutta mielestämme Penguins on tasaiseen matsiin arvioitu karvan turhan suureksi suosikiksi. Katseet käännetään siis vierasjoukkueen puoleen.

Veikkausvihje

Zulabet tarjoaa Capitalsin voitosta hienoa kerrointa 2.70 (vrt. esim. kotoinen Veikkaus 2.50), joka mielestämme riittää peleihin tähän lauantain kiekkoherkkuun. Panokset kannattaa kuitenkin pitää varsin maltillisina.


Comments