Veikkausvihje

Calgary Flames ja Vegas Golden Knights taistelevat tärkeistä sarjapisteistä NHL:ssä varhain maanantaina Suomen aikaa. Flames on hyvässä iskussa ja mielestämme kotikaukalossaan myös ottelun niukka suosikki. Vedonlyöntimarkkinat ovat eri mieltä, joten liekkipaidat nousevatkin veikkausvihjeeksi Coolbetin erinomaisella kertoimella 2.65.

Ei vielä tiliä? Kauttamme saat Coolbetille jopa 400% tervetuliaisbonuksen! Klikkaa etusi talteen alta.

Panokset tapissa Saddledomessa

Runkosarjan kääntyessä viimeisellä rypistykselle, viimeisistä paikoista pudotuspeleissä on alkamassa molemmissa konferensseissa armoton taistelu. Sekä Vegasin että Calgaryn tilannetta helpottaa Pacific-divisioonan heikohko taso, mutta helpolla paikka auringossa ei silti aukea. Varsinkin kotijoukkue Flames tarvitsee vielä paljon pisteitä, jotta vähintään Wild Card-paikka jatkopeleissä irtoaa. Flames onkin ollut viime ottelut hyvässä iskussa, kolmesta edellisestä matsista on irronnut täysi potti.

Flames lähti kauteen lännen potentiaalisena mustana hevosena kärkiseurojen takana. Viime kauden hienon runkosarjan jälkeen pudotuspelisukellus oli iso pettymys ja tällä kaudella Albertassa toiveet ovat varmasti juuri paremmassa playoff-menestyksessä. Ensin sinne olisi kuitenkin päästävä. Flames vahvisti siirtorajalla rivejään Chicagon ruotsalaispuolustaja Erik Gustafssonilla ja varsinkin pakisto on isännillä todella laadukas. Reissumies Cam Talbot on yllättäen napannut ykkösvahdin paikan ainakin hetkellisesti nimiinsä.

Kotijoukkueella on myös kaksi todella tehokasta hyökkäysvitjaa. Johnny Gaudreau ei ole runkosarjassa tällä kaudella ollut ihan niin dominoiva kuin viime vuonna, mutta se voi olla pelkästään hyvä asia. Nyt tehoja löytyy laajemmalta rintamalta ja paukkuja on kenties enemmän varastossa myös mahdollisia pudotuspelejä ajatellen.

Vegas puolestaan tappelee tasapäin Edmontonin kanssa divisioonan kärkipaikasta. Peter De Boerin tulo päävalmentajaksi toi samalla lisää ryhtiä tekemiseen ja siirtorajalla joukkue hankki vielä pari oivaa palasta palapeliinsä. Liikkuvan puolustajan Alec Martinezin siirto Los Angelesista ei noussut isoimpiin otsikoihin, mutta voi olla erittäin arvokas lisä kevään tehdessä tuloaan. Syvyyttähän Golden Knightsilla piisaa, vaikka sarjan ihan suurimpia tähtiä ei juuri riveissä nähdäkään.

Veikkausvihje

Vegas on ollut yksi koko NHL:n kuumimpia joukkueita viime ajat ja vaikuttaa erittäin vahvalta pudotuspelien lähestyessä. Tämä näkyy mielestämme kuitenkin jo korostetusti tämän ottelun kertoimissa. Ei Flames missään nimessä ole mahdottoman paljon perässä ja Saddledomessa kotijoukkue ansaitsee meidän papereissamme jopa hienoisen suosikin viitan.

Coolbet tarjoaa kotivoitosta mahtavaa kerrointa 2.65, mikä kuuluu ehdottomasti yön pelikupongille mukaan.


Comments