Veikkausvihje

Jokerit pelaa keskiviikkona ottelusarjan kuudennen näytöksensä Lokomotivia vastaan. Jo varmalta näyttänyt jatkopaikka onkin yhtäkkiä pahasti uhattuna, mutta kyllä Jokerit edelleen joukkueista selvästi parempi on. Fastbetin huippukerroin 2.40 Jokereille nostetaan myös kuudennen matsin vihjeeksi.

Uusi asiakas? Ilman rekisteröitymistä toimiva Fastbet tarjoaa uusille suomalaisille pelaajille 50€ bonusrahaa täysin vailla kierrätysvaatimuksia! Bonus vapautetaan 5€ per pelattu 100€. Klikkaa erinomainen etu talteen alta.

Joko nyt, Jokerit?

Jokerit vaikutti marssivan puhtaasti jatkoon Lokomotivin yli, mutta toisin on käynyt. Kolmen ottelun kyykkämisen jälkeen junailijat nostivat omaa tasoaan ja myös Jokerit hieman hyytyi ratkaisuhetkillä. Ilmeisesti narrileirissäkin kuviteltiin homman hoituvan automaattisesti, mikä on KHL-kiekossa varsin kallis harhaluulo. Kaikesta huolimatta Jokerit on edelleen ollut pelillisesti kuskin paikalla ja pienellä huolellisuudella joukkue kyllä menee tästä parista jatkoon.

Maanantain kotimatsissa Jokerit onnistui lopussa häviämään pitkään johtamansa ottelun tyhmiin jäähyihin ja muutamaan henkilökohtaiseen virheeseen. Ei maalivahti Janis Kalninsillakaan tuossa kohdin paras päivänsä ollut, mutta veskaria on silti tappiosta turha syyttää. Lauri Marjamäki luottaa täysin ykköskassariinsa ja niin kuuluukin. Jokerit on ottelusarjassa ollut vaarallinen selvästi laajemmalla rintamalla, mikä on iso asia kun sarja menee viimeisiin otteluihinsa.

https://twitter.com/jokerithc/status/1237610944273846274

Lokomotivin taisteluun ovat nostaneet lähinnä joukkueen kärkipelaajat. Stephane Da Costa näytti elonmerkkejä kolmannessa matsissa ja neljännestä eteenpäin ykköshyökkääjä on vihdoin ottanut ratkaisijan roolia haltuunsa. Silti Lokolla on edelleen enemmän epäonnistujia kuin onnistujia riveissään ja vastuu on kovin harvoilla harteilla. Ilja Konovalov on alun räpiköinnin jälkeen napannut vastuuvahdin viitan harteilleen ja nuori veskari onkin jälleen kovan haasteen edessä. Todennäköisesti Konovalovilta vaaditaan sarjan paras peli, mikäli Loko meinaa keskiviikkona sarjaa vielä venyttää.

Jokereiden neljän ketjun juoksutus on erittäin arvokas asia, mitä pidemmälle sarja etenee. Me uskomme tuon eron tulevan esiin jo Jaroslavlissa keskiviikkona. Näillä kertoimilla Jokerit nousee myös kelpo pelikohteeksi vedonlyönnissä. Kyllähän narripakka tästä kaksikosta kuitenkin edelleen on selkeästi laadukkaampi joukkue.

Veikkausvihje

Eiköhän Jokerit pistä sarjan poikki keskiviikkona. Tästä on tarjolla myös mainioita kertoimia. Fastbetin hieno tarjous 2.40 vierasvoitosta nostetaan veikkausvihjeeksi.

 

 


Comments