Veikkausvihje

Tapparalla ja KooKoo:lla on vielä paljon pelissä, kun joukkueet kohtaavat torstaina Hakametsässä. Tappara taistelee sarjan kakkospaikasta, KooKoo puolestaan hakee puolivälierien kotietua. Panoksista huolimatta ottelu on etukäteen kallellaan runsasmaaliseen suuntaan. Paras pelivalinta onkin yli 4.5 maalia 888sportin mahtikertoimella 1.91.

Uusi pelaaja? 888sport tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka erittäin helpolla kierrätyksellä! Klikkaa tili etuineen haltuun alta.

Isot panokset Hakametsässä

Lähtökohdat torstain hienoon kiekkospektaakkeliin ovat erittäin tasaiset. Viime aikoina hieman yskinyt Tappara on edelleen sarjassa kakkosena, mutta toisaalta Lukko on ottelun vähemmän pelanneena vain pinnan perässä. Kolme pistettä kelpaisi varmasti mainiosti myös KooKoo:lle, joka käy omaa taistoaan sijoituksesta neljän parhaan joukossa ja sitä myötä kotiedusta puolivälierissä.

Vedonlyöntikertoimissa ottelu on saatu erittäin tasaiseksi, Tappara on kotietunsa myötä aivan hienoinen suosikki. Tästä olemme samaa mieltä. Kirvesrintojen peli on kuitenkin viime ajat ollut kaikkea muuta paitsi vakuuttavaa, joten hyvävireinen KooKoo omaa ihan täydet saumat kiusata myös vieraskaukalossa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.38
3.75
2.65
2.38
3.75
2.65
2.35
3.95
2.55

Parasta pelattavaa huippumatsiin löytyy ottelun maalimääristä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ajat varsin runsasmaalista kiekkoa, eikä mikään viittaa muuhun torstainakaan. Tappara on epätyypilliseen tapaan ollut trappinsa kanssa yllättävän sekaisin, mutta yksilötaitoa ja erikoistilanneosaamista riveistä löytyy niin paljon että myös maaleja syntyy. Kauden sensaatiojoukkue KooKoo puolestaan on hieman hukannut sitä loistavaa viisikkopelaamistaan, minkä varassa joukkue lensi pitkin runkosarjaa. Toisaalta avoimempi pelitapa on tuottanut myös valtavasti tehtyjä maaleja.

Maalivahtitilanne on molemmilla periaatteessa hyvissä kantimissa. Vierailla on tosin tälläkin saralla mielestämme pieni etu, Henrik Haukeland pelaa tällä hetkellä korkeammalla tasolla kuin Tapparan virkaveljensä Michael Garteig. Viime aikoina molemmat veskareista ovat olleet täystyöllistettyjä, kun kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole ollut ihan tapissa.

Veikkausvihje

Panoksista huolimatta ottelun maaliodottama nousee ehdottomasti melko korkeaksi. Kumpikaan joukkueista ei puolusta tällä hetkellä erityisen laadukkaasti ja toisaalta tulivoimaa löytyy molemmilta laajalta rintamalta. Yli 4.5 maalia on erinomainen pelivalinta 888sportin huippukertoimella 1.91.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments