Veikkausvihje

Göztepe isännöi Rizesporia Turkin Superliigan ottelussa tiistaina. Isännät ovat hieman laadukkaampi nippu, mutta toisaalta motivaatioetu on vahvasti putoamista vastaan taistelevan Rizesporin puolella. Erittäin matalamaaliseen otteluun tasapeli nousee erinomaiseksi pelikohteeksi Coolbetin markkinoiden kärkikertoimella 3.67.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Nappaa kympillä huimat 50€ pelirahaa klikkaamalla tili auki alta!

Tasainen taisto Izmirissä?

Kotijoukkue Göztepe melko turvallisissa asemissa Turkin Superliigan keskikastissa. Hyvä alkukausi tuleekin tarpeeseen, sillä viime aikoina kotijoukkue on ollut lähes luokaton. Edellisottelu putoamista vastaan taistelevaa Kasimpasaa vastaan ja tappio tuli täysin ansaitusti. Se oli jo kolmas perättäinen laatuaan, joten reilut kymmenen kierrosta ennen loppua Izmirissä kiitellään varmasti sitä, että alkukaudesta pinnoja tuli reippaaseen tahtiin.

Göztepen suurin ongelma on maalinteko. Ei kotijoukkueen puolustaminenkaan mitään silmiä hivelevää taidetta aina ole, mutta ainakin heikompia joukkueita vastaan paketti on kuitenkin pysynyt melko hyvin kasassa. Maalipaikkojen luominen puolestaan on todella tuskaista. Heikkoa Kasimpasaa vastaan saatiin aikaan muutama puolittainen sauma ja niissäkin viimeistely oli ala-arvoista. Toisaalta Ilhan Palutin koko pelisuunnitelma perustuu juuri tiukkaan puolustamiseen, joten ehkäpä valitulla tiellä saadaan sitten kuitenkin se paras tulos koko kauden mitalla. Säilyminen olisi Göztepin mestaruus ja se näyttää juuri nyt lähes varmalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.87
3.55
4.47
1.83
3.45
4.40
nordicbet logo
1.83
3.45
4.30

Ei Rizespor yhtään isäntiä parempi ole viime aikoina ollut. Hieman avoimempaa futista pelaavalle joukkueelle pisteet olisivat kultaakin kalliimpia putoamistaistossa. Viime ottelussa tuli karvas tappio Ankaraguculle ottelussa, joka olisi ollut Ünal Karamanin miehistölle jopa voitettavissa. Epätyypilliset virheet alakerrassa maksoivat kuitenkin paljon. Tiistaina voisikin odottaa taas tutumpaa Rizesporia, pommin varmaa puolustamista ja iskemistä vastaiskuista.

Veikkausvihje

Göztepe on etukäteen suosikki, mutta ei mielestämme mitenkään kertoimien veroinen. Tärkeiden Serdar Gurlerin ja Alpasian Öztürkin puuttuminen syö isäntien tasoa ja toisaalta Rizespor ei ole ihan niin huono, kuin mitä markkinat arvioivat. Ennakolta matalamaaliseen matsiin Coolbetin huippukerroin 3.67 tasapelille nousee ehdottomasti parhaaksi pelivalinnaksi.


Comments