Veikkausvihje

Turkin Super Ligin uusi kierros käynnistyy perjantaina mielenkiintoisella ottelulla, kun täysin sekaisin oleva suurseura Fenerbahce saa vieraakseen huomattavasti piristyneen sarjajumbo Kayserisporin. Runsasmaaliseen matsiin molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa vähintään kerran nousee maailmanluokan pelikohteeksi Eaglebetin huippukertoimella 1.74.

Ei vielä tiliä? Eaglebet tarjoaa Veikkausvihjeet.comin lukijoille normaalia suurempaa 101% tervetulobonusta 125€ saakka! Erikoisedun saat haltuusi klikkaamalla alta.

Fenerbahce syöksykierteessä

Vielä muutama kierros sitten vaikutti siltä, että yksi Turkin suurseuroista Fenerbahce taistelee tasapäisesti jopa maan pääsarjan Super Ligin mestaruudesta. Nyt nuo puheet vaikuttavat varsin kaukaiselta tapahtumalta, niin heikko joukkue on viime aikoina ollut. Viime ottelussa tullut 1-0 tappio heikolle Konyasporille jatkoi lähes luokattomien otteiden sarjaa. Erityisesti Fenerbahcen alakerta on tällä hetkellä todella hutera kokonaisuus.

Isäntien tilannetta sekoittaa entisestään myös manageritilanne. Uutta päävalmentajaa ei ole löytänyt ja virkaatekevän päävalmentaja Zeki Murat Gölen lisenssi ei enää tuohon pestiin tässä ottelussa piisaa. Kun vielä normaalisti kova kotietu on tyhjien katsomoiden myötä mennyttä, suurseuran lähtökohdat tähänkin otteluun ovat erittäin haastavat.

Fenerbahcelle onni onnettomuudessa on se, että perjantain vastus Kayserispor kuuluu sarjan köykäisimpään joukkueisiin. Sarjataulukko kuitenkin hieman hämää, sillä kroaattilegenda Robert Prosinečkin johdolla vierasjoukkue on viime aikoina parantanut hurjasti. Surkeasti kauden aloittanut Kayserispor voitti viime kierroksella todella tärkeässä matsissa Yeni Malatyasportin ja voitto oli jo kolmas edellisestä viidestä matsista. Säilyminen onkin yhtäkkiä jälleen täyttä realismia.

Onhan Fenerbahce kaikesta huolimatta näistä joukkueista selvästi edellä, vaikka vire on surkea ja Max Krusen johdolla muutama runkomies sivussa. Kaysesispor on kuitenkin pelannut viime ottelut loistavalla ilmeellä ja omaa aivan täydet saumat vähintään horjuttaa isäntien ottelusta toiseen luhistuvaa alakertaa. Ottelun maaliodotus nouseekin melko korkeaksi.

Veikkausvihje

Mielestämme ottelun selvästi parhaat pelikohteet löytyvät runsasmaalisista ja vieraspainotteisista tuloksista. Odotusarvoltaan paras on molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Lähes kaksi kertaa kolmesta osuva tykkikohde saa Eaglebetiltä huimaa kerrointa 1.74. Pienellä voi kylkeen ottaa myös Kayserisporin tasoitusvetoja, mutta kannattaa muistaa että nämä kohteet korreloivat varsin vahvasti keskenään.


Comments