Veikkausvihje

Valko-Venäjän Liiga jatkuu perjantaina viime kauden mestarin Dinamo Brestin kauden avausottelulla. Vastaan asettuva Smolevichi on umpitiivis joukkue, jolla tosin on suuren suuria vaikeuksia tehdä maaleja itsekään. Tuskin mestarikaan vielä kaikkia ruosteita on karistanut, joten etukäteen melko matalamaaliseen otteluun haetaan kunnon lunastusta alle 2.5 maalilla ja Expektin kärkikertoimella 2.44.

Ei vielä tiliä Expektillä? Alkuun pääset 50€ vedonlyöntibonuksella. Klikkaa etu talteen alta.

Mestari palaa nurmelle

Dinamo Brestin viime kausi oli melko uskomaton suoritus. Ylemmästä keskikastista nousu mestariksi asti BATE Borisovin hallitsemassa Valko-Venäjän Valioliigassa ei missään nimessä ollut ennen kautta kenenkään papereissa mahdollinen skenaario. Tiivis puolustaminen ja tehokas hyökkäys oli kuitenkin lopulta riittävä yhdistelmä ja niin Dinamo nappasi historiansa ensimmäisen mestaruuden. Samalla aukesi paikka myös Mestarien liigan karsintoihin.

Ei Dinamo tälläkään kaudella paperilla BATE:lle pärjää, mutta suurseuran yllättävä avaustappio eilen Energetikille toisaalta kuvastaa sarjan yllätyspotentiaalia tällä hetkellä. Dinamo valmistautui muiden kärkijoukkueiden tapaan sarjakauteen maan cupissa. Kaksiosaisessa otteluparissa Islochia vastaan ei nähty varsinaisella peliajalla ainuttakaan maalia, Dinamo raivasi kuitenkin tiensä jatkoon lopulta lopulta rankkareilla.

https://twitter.com/dynamobrest/status/1240703480605507584

Jos Dinamon puolustus on ollut viime ajat täyttä betonia, hieman samaa on luvassa myös vierasjoukkueeksi saapuvalta Smolevichilta. Täksi kaudeksi pääsarjaan noussut joukkue tuli jo Ykkösliigassa tunnetuksi todella laadukkaasti puolustavana joukkueena. Omissa soi kauden aikana vain hieman päälle puolen maalin ottelukohtaisella keskiarvolla, mikä on hämmentävä saldo. Haaste toki kovenee täksi kaudeksi, mutta Smolevichin peli-identiteetti tuskin muuttuu miksikään.

Smolevichin valmistava kausi on ollut vaikea, varsinkin maalinteko on ollut täyttä tervanjuontia. Kuudesta matsista nousijajoukkue on hävinnyt kolme ja kaikissa tappiomatseissa Smolevichi on jäänyt ilman tehtyä maalia. Perjantaina haaste on tähän asti kaikista kovin.

Veikkausvihje

Dinamo on suuren suuri suosikki, mutta tuskin isäntienkään peli vielä tässä vaiheessa erityisen hyvin uomissaan on ainakaan hyökkäyspelin osalta. Niukkamaalinen kotivoitto on se todennäköisin lopputulos ja alle 2.5 maalia selvästi paras pelivalinta. Expektin hieno kerroin 2.44 siis talteen.


Comments